Νέο ρεκόρ και κεφαλαιοποίηση που πλησιάζει τα 3000 δισεκατομμύρια δολάρια για την μετοχή της Apple

0

Η AAPL
κατέρριψε νέο ρεκόρ χθες, καταφέρνοντας να φτάσει στην τιμή των 188,39 δολαρίων ανά μετοχή (μετά το άνοιγμα στα 185,89 δολάρια). Αυτό σημαίνει ότι σε μια στιγμή , η κεφαλαιοποίηση της Apple έφτασε τα 2.958 δισεκατομμύρια δολάρια , πλησιάζοντας έτσι το όριο των 3.000 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Δεν είναι η πρώτη φορά που η AAPL πλησιάζει τα 3000 δισεκατομμύρια: αυτός ο συμβολικός πήχης είχε ήδη περάσει τον Ιανουάριο του 2022. 


Παρά τις οπισθοδρομήσεις που συνδέονται με τις δυσκολίες στην παραγωγή του iPhone 14 Pro στα τέλη του περασμένου έτους, οι επενδυτές συνεχίζουν να έχουν τεράστια εμπιστοσύνη στην Apple. Αποδεικνύεται επίσης ότι η παρουσίαση του Apple Vision Pro δεν τρομάζει τους οικονομικούς αναλυτές και τους μετόχους της Apple . Ωστόσο, υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα αυτή η οικονομική αισιοδοξία να οφείλεται στην επικείμενη κυκλοφορία του iPhone 15 Pro, που ανακοινώθηκε με διαφορετικό σχεδιασμό και εντυπωσιακές φωτογραφικές δυνατότητες. Αυτό το μοντέλο θα πρέπει επίσης να διαθέτει θύρα USB-C στην Ευρώπη.

Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !