Μην περιμένετε πολλές αλλαγές με το iOS 16.6. Είμαστε στην τέταρτη beta και δεν υπάρχει τίποτα ιδιαίτερο για να βάλετε. Η μόνη αλλαγή που παρατηρήθηκε είναι ότι το iOS 16.6 θέτει τις βάσεις για την επαλήθευση του κλειδιού ανάφλεξης του iMessage . Αυτό προσθέτει επιπλέον ασφάλεια, διασφαλίζοντας ότι η επαφή με την οποία μιλάτε είναι στην πραγματικότητα αυτή η επαφή και όχι κάποιο κακόβουλο προσωπικό που την υποδύεται. Αν και η επιλογή υπάρχει στην beta, δεν προσφέρει κάτι ιδιαίτερο. Η ενεργοποίησή του δεν αλλάζει τίποτα.

Εάν η συσκευή σας έχει ρυθμιστεί να λαμβάνει δημόσιες εκδόσεις beta του iOS 16, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Γενικά > Ενημέρωση λογισμικού. Θα μπορείτε να κάνετε λήψη της beta 4 του iOS 16.6. Εάν όχι και θέλετε να συμμετάσχετε στο πρόγραμμα, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Γενικά > Ενημέρωση λογισμικού > Ενημέρωση Beta και επιλέξτε Δημόσια Beta iOS 16. Στη συνέχεια, επιστρέψτε και θα εμφανιστεί η beta, απλά πρέπει να ξεκινήσετε τη λήψη.

Στη διαδικασία, η Apple προσφέρει επίσης την τέταρτη δημόσια έκδοση beta του macOS 13.4. Έρχεται επίσης 24 ώρες μετά την αντίστοιχη έκδοση για προγραμματιστές.