Το OpenAI ενημερώνει την επίσημη εφαρμογή ChatGPT στο iOS , συμπεριλαμβανομένης της προσθήκης του Bing, της μηχανής αναζήτησης της Microsoft. Υπάρχει όμως ένα στοιχείο που πρέπει να ληφθεί υπόψη και αυτό αφορά μόνο τους χρήστες που διαθέτουν ChatGPT Plus, δηλαδή την επί πληρωμή προσφορά του chatbot.

Οι συνδρομητές του ChatGPT Plus μπορούν τώρα να ενεργοποιήσουν μια νέα δυνατότητα περιήγησης που χρησιμοποιεί το GPT-4 σε συνδυασμό με την αναζήτηση Bing. Όταν αυτή η δυνατότητα είναι ενεργοποιημένη, το ChatGPT παρέχει "πλήρες απαντήσεις και τρέχουσες πληροφορίες σχετικά με συμβάντα και πληροφορίες που υπερβαίνουν τα αρχικά δεδομένα εκπαίδευσης του μοντέλου ", σύμφωνα με το OpenAI.

Με άλλα λόγια, αυτό σημαίνει ότι το ChatGPT χρησιμοποιεί την αναζήτηση Bing για να δώσει ακόμα πιο ακριβείς απαντήσεις με βάση πρόσφατα δεδομένα. Υπενθυμίζουμε ότι το ChatGPT εκπαιδεύτηκε με δεδομένα το αργότερο τον Σεπτέμβριο του 2021. Η τεχνητή νοημοσύνη δεν γνωρίζει γεγονότα που συνέβησαν μετά από αυτήν την ημερομηνία, αλλά η ενοποίηση με το Bing λύνει αυτό το πρόβλημα.

Η χρήση του ChatGPT είναι δωρεάν, είτε στην εφαρμογή iOS είτε στον ιστό. Μπορείτε να συνομιλήσετε με το chatbot για να λάβετε πολλές απαντήσεις χάρη στη μεγάλη βάση δεδομένων του, όλα μέσα σε δευτερόλεπτα κάθε φορά. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το μικρόφωνο, αντί να πληκτρολογείτε κείμενο, εξαρτάται από εσάς. Και αν είστε συνδρομητής του ChatGPT Plus, έχετε πρόσβαση στο GPT-4, την πιο πρόσφατη έκδοση της τεχνητής νοημοσύνης που στοχεύει να είναι πιο ισχυρή. Ένα άλλο στοιχείο: ο συγχρονισμός του ιστορικού με την έκδοση Web.