Διέρρευσαν νέες λεπτομέρειες σχετικά με το Reality Pro, τα ακουστικά μικτής πραγματικότητας της Apple που θα παρουσιαστεί στις 5 Ιουνίου κατά τη διάρκεια της κεντρικής ομιλίας του WWDC . Σήμερα μπορούμε να μιλάμε για χρώματα και αποθηκευτικό χώρο τους.

Η συσκευή θα είναι διαθέσιμη σε έξι χρώματα, συμπεριλαμβανομένου του μαύρου, μπλε, γκρι, πράσινου και ροζ σύμφωνα με πληροφορίες από το Billbil-kun . Πρόκειται για έναν Γάλλο leaker που είναι περισσότερο γνωστός για τις διαρροές του στον κόσμο των βιντεοπαιχνιδιών. Αποκάλυψε επίσης αρκετές σωστές πληροφορίες για ορισμένα smartphone, συμπεριλαμβανομένου του Samsung Galaxy S23, πριν από την επισημοποίησή τους.

Εκτός από τα χρώματα, μας αποκαλύπτει και τις επιλογές για την αποθήκευση αφου τα ακουστικά θα είναι διαθέσιμα με 128 GB ή 256 GB.

Δυστυχώς, δεν υπάρχουν πληροφορίες για την τιμή. Στις Ηνωμένες Πολιτείες, οι φήμες κάνουν λόγο για τιμή περίπου 3.000 δολαρίων. Αυτό είναι πολύ σε σύγκριση με άλλα ακουστικά, συμπεριλαμβανομένου του Meta Quest 3 που ανακοινώθηκε χθες και θα ξεκινά από 569,99 €. Ομολογουμένως, οι διαρροές υποδηλώνουν ότι το μοντέλο της Apple θα είναι πολύ πιο premium. Όμως είναι σίγουρο ότι το Reality Pro θα είναι λιγότερο δημοφιλές από τον ανταγωνισμό.

Ραντεβού στις 5 Ιουνίου από τις 7 μ.μ. για να παρακολουθήσουμε την κεντρική ομιλία της Apple. Εκτός από τα ακουστικά, η Apple θα παρουσιάσει τα iOS 17, iPadOS 17, macOS 14, watchOS 10, tvOS 17 και νέους Mac (συνήθως το MacBook Air 15 ιντσών και ένα νέο Mac Studio).