Να τι μας λέει η Apple :

Απολαύστε μια ακόμα πιο καθηλωτική εμπειρία Apple Music Sing με τη λειτουργία Continuity Camera. Με το Apple Music Sing και τη λειτουργία Continuity Camera, οι χρήστες θα μπορούν να βλέπουν τον εαυτό τους στην οθόνη και να εφαρμόζουν ολοκαίνουργια φίλτρα ενώ τραγουδούν τους στίχους των αγαπημένων τους τραγουδιών.

Συγκεκριμένα, θα είναι δυνατό να τοποθετήσετε το iPhone σας μπροστά από την τηλεόρασή σας, έτσι ώστε οι αισθητήρες να μπορούν να σας μαγνητοσκοπήσουν. Έτσι θα δείτε τον εαυτό σας στην οθόνη, με τους στίχους των τραγουδιών δίπλα. Θα λειτουργήσει και με iPad.

Το tvOS 17 είναι προς το παρόν διαθέσιμο σε έκδοση beta για τους προγραμματιστές . Η δημόσια beta θα φτάσει τον Ιούλιο και η τελική έκδοση θα είναι διαθέσιμη σε όλους το φθινόπωρο.

Υπενθυμίζουμε ότι το σύστημα Apple Music Sing ανακοινώθηκε για πρώτη φορά τον περασμένο Δεκέμβριο . Προσφέρει πολλαπλές προβολές στίχων για να βοηθήσει τους χρήστες σόλο, η ντουέτο, να τραγουδήσουν μαζί και πολλά άλλα. Σε συνδυασμό με έναν κατάλογο που προσφέρει δεκάδες εκατομμύρια τραγούδια, η λειτουργία επιτρέπει σε όλους να συμμετέχουν εύκολα και με διασκεδαστικό τρόπο, όπου και όποτε θέλουν.