Φυσική δραστηριότητα με το Vision Pro

Οι Πληροφορίες , οι οποίες είχαν ήδη αρκετές λεπτομέρειες για το Apple Vision Pro ( συμπεριλαμβανομένου του σχεδιασμού του ) πολύ πριν από την παρουσίαση από την Apple, μιλάνε για τα διαφορετικά χαρακτηριστικά.

Ένα μεγάλο μέρος αφορά τη σωματική δραστηριότητα. Πρώην μέλη της ομάδας είπαν στον ιστότοπο ότι η Apple μπορεί να δίσταζε να συζητήσει δημόσια περιπτώσεις χρήσης σωματικής δραστηριότητας, επειδή η συσκευή έχει μια ογκώδη εξωτερική μπαταρία και η μπροστινή γυάλινη οθόνη μπορεί να είναι πολύ εύθραυστη για να αντέχει τα χτυπήματα σε έπιπλα ή τοίχους. Ταυτόχρονα, ορισμένοι υπάλληλοι συζήτησαν συνεργασίες με επωνυμίες όπως η Nike για προπόνηση με τα ακουστικά, ενώ άλλοι ερεύνησαν τα μαξιλαράκια προσώπου που ταιριάζουν καλύτερα για προπόνηση ιδρώτα και υψηλής έντασης.

Μία από τις ιδέες ήταν να οδηγήσετε ένα σταθερό ποδήλατο (ποδήλατο γυμναστικής) φορώντας το Apple Vision Pro για να υπάρχουν στοιχεία που εμφανίζονται στην οθόνη. Μπορούμε να σκεφτούμε στατιστικά.

Από την άλλη, η Apple δεν έχει ακόμη ολοκληρώσει την παρακολούθηση πλήρους σώματος, που είχε προγραμματίσει η εταιρεία για τη συσκευή. Αυτό το χαρακτηριστικό είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους τα ακουστικά έχουν δύο κάμερες με στραμμένη προς τα κάτω, οι οποίες επιτρέπουν να φαίνονται το σώμα και τα χέρια του χρήστη. Η Apple είπε στους προγραμματιστές ότι η παρακολούθηση ολόκληρου του σώματος δεν θα είναι διαθέσιμη όταν το Vision Pro κυκλοφορήσει το επόμενο έτος , σύμφωνα με στιγμιότυπα οθόνης μιας συνομιλίας Slack που φιλοξενεί η Apple.

Εφαρμογές παιχνιδιών και Mac

Τι γίνεται με τα παιχνίδια; Επίσης στη συνομιλία Slack, ένας μηχανικός της Apple έγραψε ότι ενώ η παρακολούθηση χεριών ήταν εξαιρετική για την εκτέλεση χειρονομιών, την παροχή οπτικής ανατροφοδότησης και ορισμένες πιο λεπτομερείς εργασίες αλληλεπίδρασης, δεν ήταν η καλύτερη επιλογή για τους ανθρώπους. εργασίες που απαιτούν πολύ ακριβείς αλληλεπιδράσεις κρίσιμο για τα παιχνίδια. Η Apple έχει ήδη πει ότι ορισμένα παιχνίδια Apple Arcade θα είναι διαθέσιμα, αλλά δεν έχει ειπωθεί τίποτα για το immersion.

Υπάρχει επίσης η περίπτωση εκτέλεσης εφαρμογών Mac. Το έργο εγκαταλείφθηκε επειδή το λειτουργικό σύστημα του Vision Pro, το visionOS, δεν είναι αρκετά ισχυρό δεδομένου ότι βασίζεται στο iOS.

Τέλος, το The Information επισημαίνει την έλλειψη περιεχομένου επαυξημένης πραγματικότητας ή 3D για το Apple TV+, αν και μια ομάδα που ονομάζεται Z50 εργάζεται πάνω σε αυτό το περιεχόμενο. Ο ιστότοπος έχει επίσης αμφιβολίες σχετικά με τη χρησιμότητα της μετάδοσης αθλημάτων σε 3D.