Κυκλοφόρησε το iOS 16.5.1 για τη διόρθωση σφαλμάτων με τον προσαρμογέα κάμερας Lightning σε USB

0


Η Apple προσφέρει σήμερα για λήψη μια νέα ενημέρωση σε iPhone και iPad και συγκεκριμένα το iOS 16.5.1 (κατασκευή 20F75). Αυτό έρχεται λίγο περισσότερο από ένα μήνα μετά το iOS 16.5 .

Όπως ήταν αναμενόμενο, δεν υπάρχουν νέες δυνατότητες στο πρόγραμμα, μόνο διορθώσεις. Η Apple αναφέρει συγκεκριμένα ότι το iOS 16.5.1 μόλις διόρθωσε το σφάλμα με τον προσαρμογέα κάμερας Lightning σε USB 3. Αναφέραμε αυτό το πρόβλημα τον περασμένο μήνα , όπου εμφανίστηκε με το iOS 16.5.

Αρκετές μαρτυρίες χρηστών ανέφεραν ότι ένα iPhone με iOS 16.5 ή ένα iPad με iPadOS 16.5 απλά δεν αντιδρά στον προσαρμογέα κάμερας Lightning σε USB 3. Είναι σαν να μην είναι συνδεδεμένος. Το iOS 16.6 beta διόρθωσε το πρόβλημα, αλλά όπως υποδηλώνει το όνομα: είναι beta. Η Apple λοιπόν προτίμησε να μην περιμένει την τελική έκδοση και να προσφέρει την επιδιόρθωση με μια ενδιάμεση ενημέρωση, δηλαδή το iOS 16.5.1

Η Apple αναφέρει επίσης ότι η νέα ενημέρωση φέρνει διορθώσεις ασφαλείας, αλλά δεν υπάρχουν ακόμη πληροφορίες για τις εν λόγω επιδιορθώσεις.

Για να ενημερώσετε το iPhone ή το iPad σας σε iOS 16.5.1, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Γενικά > Ενημέρωση λογισμικού. Μπορείτε επίσης να πραγματοποιήσετε λήψη της ενημέρωσης  και να την εγκαταστήσετε μέσω του Finder (Mac) ή του iTunes (Windows).


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !