Λίγες αλλαγές έχουν γίνει στην έκδοση iPad, καθώς η διεπαφή συνομιλιών και οι επιλογές για εναλλαγή μεταξύ GPT-3.5 και GPT-4 εξακολουθούν να υπάρχουν. Το OpenAI εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία για να προσθέσει υποστήριξη μεταφοράς και απόθεσης, ώστε τα μηνύματα να μπορούν πλέον να μετακινούνται από τη διεπαφή συνομιλίας σε άλλες εφαρμογές.

Η ενημέρωση επιτρέπει επίσης την κλήση ChatGPT από τη Siri και τη χρήση του chatbot με τη λειτουργία Συντομεύσεις της Apple. Έτσι, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα αίτημα ChatGPT στην εφαρμογή Συντομεύσεις για να ξεκινήσετε μια νέα συνομιλία και να την ενσωματώσετε στο σύστημα αυτοματισμού της Apple.

Η εφαρμογή ChatGPT είναι διαθέσιμη για δωρεάν λήψη στο App Store για iPhone και, επομένως, για iPad.

Υπενθυμίζουμε ότι η χρήση του ChatGPT είναι δωρεάν, είτε στην εφαρμογή iOS είτε στον ιστό. Μπορείτε να συνομιλήσετε με το chatbot και να λάβετε πολλές απαντήσεις χάρη στη μεγάλη βάση δεδομένων του, όλα μέσα σε δευτερόλεπτα κάθε φορά. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το μικρόφωνο, αντί να πληκτρολογείτε κείμενο, εξαρτάται από εσάς. Και αν είστε συνδρομητής του ChatGPT Plus, έχετε πρόσβαση στο GPT-4, την πιο πρόσφατη έκδοση της τεχνητής νοημοσύνης που στοχεύει να είναι πιο ισχυρή. Ένα άλλο στοιχείο: ο συγχρονισμός του ιστορικού με την έκδοση Web.