Πώς να κατεβάσετε το iOS 17 Beta σε iPhone ή iPad

0


Ενδιαφέρεστε να κάνετε λήψη του iOS 17 Developer Beta ή του iPadOS 17 Developer Beta στη συσκευή σας; Τότε αυτό το κείμενο είναι για εσάς.

Εδώ θα βρείτε αναλυτικές οδηγίες για το πώς μπορείτε να εγκαταστήσετε την έκδοση beta για προγραμματιστές iOS 17 στο iPhone ή το iPad σας και να δοκιμάσετε όλες τις νέες δυνατότητες που έχουν εισαχθεί σε αυτήν τη σημαντική έκδοση iOS και iPadOS.

Φέτος η Apple άλλαξε τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να εγκαταστήσετε το iOS 17 beta στη συσκευή σας. Σε αντίθεση με τα προηγούμενα χρόνια, όπου θα είχατε πρόσβαση σε ένα αρχείο που ονομάζεται Προφίλ διαμόρφωσης iOS 17 Beta, φέτος θα πρέπει να συνδεθείτε με ένα Apple ID που είναι εγγεγραμμένο στο Πρόγραμμα προγραμματιστών της Apple. Όταν συνδέεστε με έναν τέτοιο λογαριασμό, θα έχετε την επιλογή να κάνετε λήψη του iOS 17 Developer Beta στη συσκευή σας.

Πώς να κατεβάσετε το iOS 17 Beta σε iPhone ή iPad

Μπορείτε να βρείτε πλήρεις οδηγίες σχετικά με τον τρόπο λήψης του iOS 17 Developer Beta στη συσκευή σας παρακάτω.

Βήμα 1. Στο iPhone ή το iPad, ανοίξτε τις Ρυθμίσεις και μεταβείτε στο Γενικά .

Βήμα 2. Στη σελίδα Γενικά , πατήστε Ενημέρωση λογισμικού και, στη συνέχεια, Ενημερώσεις Beta .

Βήμα 3. Στις Ενημερώσεις Beta, επιλέξτε iOS 17 Developer Beta και πατήστε το κουμπί Ενημέρωση λογισμικού για να επιστρέψετε. Εάν δεν βλέπετε το iOS 17 Developer Beta ως επιλογή, προχωρήστε στο επόμενο βήμα.

Βήμα 4. Πατήστε στο «Apple ID: Το Apple ID σας» για να αποσυνδεθείτε από το τρέχον Apple ID σας.

Βήμα 5. Από το αναδυόμενο μενού, πατήστε την επιλογή «Χρήση διαφορετικού Apple ID».

Κατεβάστε το iPadOS 17 beta στο iPhone

Βήμα 6. Εισαγάγετε ένα Apple ID που είναι εγγεγραμμένο στο Πρόγραμμα προγραμματιστών Apple. Εισαγάγετε τον κωδικό ελέγχου ταυτότητας δύο παραγόντων που εμφανίστηκε σε μία από τις αξιόπιστες συσκευές σας, εάν σας ζητηθεί.

εγκαταστήστε το iOS 17 προγραμματιστή beta

Αφού συνδεθείτε με ένα Apple ID που είναι εγγεγραμμένο στο Apple Developer Program, επιστρέψτε στην προηγούμενη οθόνη. Θα πρέπει τώρα να έχετε την επιλογή να κάνετε λήψη του iOS 17 Developer Beta ή του iPadOS 17 Developer Beta.

Εάν η επιλογή iOS 17 Developer Beta δεν εμφανίζεται στο iPhone ή το iPad σας, επανεκκινήστε τη συσκευή και δοκιμάστε να φορτώσετε ξανά την οθόνη Beta Updates.

Επιλέξτε iOS 17 Developer Beta και επιστρέψτε στην κύρια σελίδα ενότητας Ενημέρωση λογισμικού για να εγκαταστήσετε τη νέα έκδοση beta του λειτουργικού συστήματος στη συσκευή σας.



Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !