[WWDC2023] Τα νέα για AirPlay, Apple Music και TVOS17

0


Με το Audio & Home, αυτή είναι μια ευκαιρία για την Apple να παρουσιάσει τις καινοτομίες σχετικά με την ενσωμάτωση διαφορετικών λειτουργιών στον οικιακό αυτοματισμό και τα ταξίδια.

Έτσι, ξεκινάμε με το AirPlay και τις νέες δυνατότητες που είναι διαθέσιμες σε ορισμένα ξενοδοχεία μέχρι το τέλος του έτους, τα οποία ωστόσο θα πρέπει να εκδημοκρατιστούν στη συνέχεια. Είναι πλέον δυνατό να φτάσετε στο δωμάτιό σας, να σαρώσετε έναν κωδικό QR στην οθόνη, να επικυρώσετε στη συσκευή σας Apple και τελειώσατε. Έχουμε πρόσβαση σε Wi-Fi και μπορούμε να συνεχίσουμε απευθείας το επεισόδιο που παρακολουθούσαμε. 

Το Apple Music ενσωματώνεται επίσης όλο και περισσότερο στο CarPlay. Πράγματι, η εφαρμογή οχήματος εντοπίζει αυτόματα και προτείνει στα iPhone που είναι παρόντα να εγγραφούν (ή όχι) στην τρέχουσα λίστα αναπαραγωγής για να προσθέσουν τραγούδια σε αυτήν.

Τέλος, μας συστήνεται το TVOS17. Η κύρια όψη έχει αναθεωρηθεί για να προσφέρει περισσότερη διαισθητική. Επιπλέον, το σύστημα μπορεί να χρησιμοποιήσει τις μνήμες που είναι αποθηκευμένες σε κοντινές συσκευές Apple για τη δημιουργία προφύλαξης οθόνης, με κινούμενα γραφικά και μεταβάσεις. Σημειώστε ότι είναι επίσης δυνατό να βρείτε το τηλεχειριστήριό του χάρη στο iPhone σας.

Το FaceTime προστέθηκε επίσης στο Apple TV, μαζί με την προσθήκη της κάμερας Continuity. Αυτή η τελευταία δυνατότητα επιτρέπει κατά τη διάρκεια μιας κλήσης να συνδέει αυτόματα τις διαφορετικές συσκευές της καθεμίας, έτσι ώστε όλοι να μπορούν να συμμετέχουν στην κλήση, ενώ η οθόνη αναδιοργανώνεται καθώς οι χρήστες συμμετέχουν ή αποχωρούν από τη συνομιλία. Μπορείτε επίσης να αλληλεπιδράσετε και να κάνετε την εμφάνιση κινούμενων εικόνων κάνοντας συγκεκριμένες χειρονομίες ή ακόμα και να ακολουθήσετε μια σειρά ταυτόχρονα. Το Continuity Camera API είναι διαθέσιμο για προγραμματιστές. Αυτό επιτρέπει σε εφαρμογές όπως το Zoom και το Webex να φτάσουν στη συσκευή πολύ σύντομα.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !