Οποιοσδήποτε μπορεί να συνδεθεί σε αυτήν τη σελίδα με τον λογαριασμό του Apple και να έχει πρόσβαση στις εκδόσεις beta των iOS 17, macOS Sonoma, iPadOS 17 και tvOS 17. Στην περίπτωση του iOS 17 και του iPadOS 17, λαμβάνετε ένα αρχείο IPSW που πρέπει να εγκατασταθεί με το Finder (Mac) ή iTunes (Windows). Για το macOS Sonoma, λαμβάνετε επίσης ένα αρχείο IPSW.

Η Apple άλλαξε τον πίνακα "Πλεονεκτήματα και Πόροι", όπου μπορείτε να δείτε ότι οι beta του λειτουργικού συστήματος προσφέρονται σε οποιονδήποτε συνδέεται με λογαριασμό Apple, χωρίς απαραίτητα να έχει λογαριασμό προγραμματιστή επί πληρωμή. 

Αυτή η αλλαγή έρχεται ώρες αφότου αρκετοί χρήστες μπόρεσαν να εγκαταστήσουν το iOS 17 απευθείας από τα iPhone τους χωρίς να έχουν λογαριασμό προγραμματιστή. Πράγματι, πηγαίνοντας στις Ρυθμίσεις > Γενικά > Ενημέρωση λογισμικού > Ενημέρωση Beta, είδαν την επιλογή «iOS 17 Developer Beta», όταν δεν έπρεπε να εμφανίζεται στο σπίτι.

Εν τω μεταξύ, όσοι πλήρωσαν για λογαριασμό προγραμματιστή (99$/έτος) μόνο για να δοκιμάσουν την beta του iOS 17 δεν πρέπει να χαρούν σήμερα όταν δουν ότι όλοι μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αυτόν δωρεάν… Φαίνεται απίθανο η Apple να προσφέρει μια επιστροφή χρημάτων.