Μία από τις καινοτομίες του iOS 17 αφορά το App Store και πιο συγκεκριμένα την εμφάνιση του χρόνου λήψης μιας εφαρμογής. Η ώρα τώρα εμφανίζεται αμέσως μετά την έναρξη της λήψης.

Σύμφωνα με τις δοκιμές μας, το App Store στο iOS 17 εμφανίζει τον χρόνο λήψης, αλλά μόνο για εφαρμογές που κατεβαίνουν για πρώτη φορά.

Φυσικά, ο χρόνος που απομένει εξαρτάται από τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο. Επιπλέον, η ώρα ενδέχεται να μην εμφανίζεται εάν η λήψη είναι της τάξης των λίγων δευτερολέπτων.  

Για εφαρμογές που έχουν ήδη ληφθεί στο παρελθόν ή ενημερώσεις, το App Store δεν εμφανίζει χρόνο που απομένει. Αυτό συμβαίνει τουλάχιστον με την πρώτη beta του iOS 17. Είναι πιθανό η Apple να κάνει προσαρμογές στο μέλλον με τις άλλες beta και την τελική έκδοση. Επίσης, δεν υπάρχει επιλογή απενεργοποίησης της εμφάνισης του υπολειπόμενου χρόνου.

Η πρώτη beta του iOS 17 είναι διαθέσιμη από τη Δευτέρα . Επίσημα, διανέμεται για προγραμματιστές. Αλλά όπως είδαμε χθες το βράδυ , η Apple επιτέλους επιτρέπει και σε μη προγραμματιστές να το κατεβάσουν δωρεάν μέσω του ιστότοπού της. Όσον αφορά τη δημόσια beta, θα είναι διαθέσιμη τον Ιούλιο. Και η τελική έκδοση θα προσγειωθεί το φθινόπωρο σύμφωνα με την Apple. Αναμένετε άφιξη τον Σεπτέμβριο με βάση το συνηθισμένο ημερολόγιο.