Ο Tim Cook λέει ότι το σημερινό WWDC 2023 θα είναι «το καλύτερο από ποτέ»

0


Ο Tim Cook μας μιλάει λίγες ώρες πριν την έναρξη του WWDC 2023. Το αφεντικό της Apple διαβεβαιώνει ότι η συνάντηση θα είναι αξιόλογη, σε σημείο που να είναι η καλύτερη όλων.

«Το WWDC είναι πάντα μια από τις αγαπημένες μου εποχές του χρόνου — και αυτή θα είναι η καλύτερη ποτέ! Συντονιστείτε για την ειδική μας εκδήλωση στις 7 μ.μ. » , έγραψε ο Τιμ Κουκ στο Twitter.

Το να μιλάμε για το καλύτερο WWDC που έγινε ποτέ είναι επακόλουθο. Η μεγάλη ανακοίνωση της κεντρικής ομιλίας θα είναι τα ακουστικά μικτής πραγματικότητας της Apple, τα οποία θα πρέπει να ονομάζονται Reality Pro. Ο Tim Cook ανέκαθεν διαφημίζει την επαυξημένη πραγματικότητα και φαίνεται περισσότερο από σίγουρος για το προϊόν.

Φυσικά, το WWDC 2023 δεν θα αφορά μόνο τα ακουστικά μικτής πραγματικότητας. Θα υπάρξουν περισσότερες ανακοινώσεις, συμπεριλαμβανομένου του μεγαλύτερου MacBook Air με την οθόνη 15 ιντσών. Θα πρέπει επίσης να περιμένουμε μια νέα έκδοση του Mac Studio. Από την πλευρά του λογισμικού, η Apple θα παρουσιάσει το iOS 17 για iPhone, iPadOS 17 για iPad, macOS 14 για Mac, watchOS 10 για Apple Watch και tvOS 17 για Apple TV.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !