Επί του παρόντος, η Apple προσφέρει ήδη την παρακολούθηση ποδοσφαιρικών αγώνων Major League Soccer (MLS) , δηλαδή το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου στη Βόρεια Αμερική. Υπάρχουν επίσης και κάποια παιχνίδια του μπέιζμπολ .

Σύμφωνα με το World Soccer Talk , η Apple έχει ξεκινήσει συζητήσεις με τους υπεύθυνους της Bundesliga για να αποκτήσει τα δικαιώματα ροής για την προσφορά των αγώνων. Ως έχουν, οι συζητήσεις φαίνεται να επικεντρώνονται κυρίως σε μια εκπομπή στη Βόρεια Αμερική. Αλλά δεν είναι αδύνατο η Apple να καταφέρει να αποκτήσει τα δικαιώματα σε άλλες χώρες.

Στις Ηνωμένες Πολιτείες, το ESPN κατέχει τα δικαιώματα εκπομπής και η υπάρχουσα συμφωνία (η οποία ξεκίνησε το 2020) θα λήξει για τη σεζόν 2025-2026. Το ποσό θα ήταν 30 εκατομμύρια δολάρια. Η κατάσταση είναι παρόμοια στον Καναδά με τον ραδιοτηλεοπτικό φορέα DAZN να εξασφαλίζει τα δικαιώματα μέχρι το 2026.

Ως εκ τούτου, η Apple θα επιδιώξει να διαδεχθεί το ESPN και το DAZN για να προσφέρει γερμανικό ποδόσφαιρο στους πελάτες της. Προς το παρόν είναι δύσκολο να γνωρίζουμε αν έχουν γίνει παρόμοιες συζητήσεις στη Γαλλία ή σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, χωρίς να έχει διαρρεύσει η πληροφορία.

Στη Γαλλία, η beIN SPORTS κατέχει τα δικαιώματα στο γερμανικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου. Αλλά αυτό αφορά τα τηλεοπτικά δικαιώματα, η Apple μπορεί (ή όχι) να επιχειρήσει να διαπραγματευτεί για δικαιώματα ροής. Επίσης, η συμφωνία για το beIN SPORTS ισχύει μέχρι το 2025. Μετά από αυτό, τα δικαιώματα θα επαναδιαπραγματευθούν… και η Apple θα μπορούσε να συμμετάσχει στο πάρτι.