Χαμηλή ένταση του ήχου στο Apple Music στο iPhone; ...8 Γρήγορες επιδιορθώσεις

0


Η Apple Music προσφέρει μια εξαιρετική εμπειρία ροής της μουσικής με πολλές χρήσιμες λειτουργίες. Ωστόσο, η εφαρμογή εξακολουθεί να έχει αρκετά προβλήματα, τα οποία μερικές φορές μπορεί να την αναγκάσουν να αναπαράγει μουσική σε χαμηλή ένταση στο iPhone.

Εάν και εσείς δεν μπορείτε να αναπαράγετε την μουσική σε επίπεδο του ήχου που θέλετε στο Apple Music, ακολουθεί μια λίστα αποτελεσματικών επιδιορθώσεων που μπορούν να σας βοηθήσουν να επιλύσετε το πρόβλημα στο iPhone σας.

1. Ελέγξτε την ένταση του ήχου πολυμέσων του iPhone σας

Εάν η Apple Music αντιμετωπίζει πρόβλημα με την αναπαραγωγή μουσικής σε επίπεδο ήχου, μία από τις πρώτες λύσεις που μπορείτε να εφαρμόσετε για να το διορθώσετε είναι να ελέγξετε την ένταση του ήχου πολυμέσων του iPhone σας. Ανοίξτε το Κέντρο Ελέγχου στο iPhone σας.

  • Χρησιμοποιήστε το ρυθμιστικό για να προσαρμόσετε την ένταση του ήχου πολυμέσων του iPhone σας .
    • Εάν χρησιμοποιείτε AirPods, πατήστε παρατεταμένα το ρυθμιστικό έντασης για να αποκτήσετε πρόσβαση σε πρόσθετες επιλογές για τον έλεγχο της ακύρωσης θορύβου ή της διαφάνειας .

  • Τώρα, παίξτε ένα τραγούδι στο Apple Music για να ελέγξετε αν ακούγεται σωστά.
  • 2. Αναγκαστική έξοδος και επανεκκίνηση της Apple Music

    Εάν η ένταση του iPhone σας είναι ανεβασμένη εντελώς, αλλά εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε προβλήματα κατά την αναπαραγωγή μουσικής σε ακουστικό επίπεδο, θα πρέπει να αναγκάσετε να σταματήσετε το Apple Music και να το επανεκκινήσετε. Αυτή η λύση μπορεί συχνά να σας βοηθήσει να διορθώσετε σφάλματα που μπορεί να προκαλέσουν δυσλειτουργία της Apple Music στο iPhone σας. Δείτε πώς μπορείτε να το κάνετε αυτό:

    1. Ανοίξτε το App Switcher στο iPhone σας.
    2. Σύρετε προς τα πάνω στο Apple Music για να το κλείσετε.

      Αναγκαστική έξοδος από την εφαρμογή Apple Music
    3. Στη συνέχεια, ανοίξτε ξανά το Apple Music για να δείτε εάν μπορείτε να ακούσετε τη μουσική δυνατά.

    3. Απενεργοποιήστε τη λειτουργία "Ασφάλεια ακουστικών

    Το iPhone σας προσφέρει μια λειτουργία που ονομάζεται Ασφάλεια ακουστικών, η οποία σας στέλνει αυτόματα μια ειδοποίηση για να μειώσετε την ένταση σε περίπτωση που έχετε υπερβεί το 100% του ορίου έκθεσης των 7 ημερών σε δυνατούς ήχους όταν χρησιμοποιείτε ακουστικά.

    Παρόλο που αυτή η λειτουργία μπορεί να σας βοηθήσει να προστατεύσετε την ακοή σας, ρυθμίζει αυτόματα την ένταση του ήχου σε χαμηλότερο επίπεδο την επόμενη φορά που θα συνδέσετε τα ακουστικά σας, αναγκάζοντας το Apple Music να παίζει σε χαμηλή ένταση. Εάν πιστεύετε ότι η λειτουργία Ασφάλεια ακουστικών μπορεί να προκαλεί το πρόβλημα, ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να την απενεργοποιήσετε.

    1. Ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις στο iPhone σας.
    2. Μεταβείτε στο Sound & Haptics Headphone Safety .
    3. Απενεργοποίηση Μείωση δυνατών ήχων .

      Απενεργοποιήστε τη λειτουργία Ασφάλεια ακουστικών

    4. Βεβαιωθείτε ότι το EQ είναι απενεργοποιημένο

    Αν και η χρήση του EQ σάς επιτρέπει να έχετε ακριβή έλεγχο των ακουστικών ιδιοτήτων της μουσικής σας, μπορεί να αποτρέψει την αναπαραγωγή ορισμένων τραγουδιών στο Apple Music στη μέγιστη ένταση τους. Δείτε πώς μπορείτε να απενεργοποιήσετε το EQ για να αποτρέψετε αυτό το πρόβλημα:

    1. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις Μουσική .
    2. Πατήστε EQ → Επιλέξτε Απενεργοποίηση .

      Βεβαιωθείτε ότι το EQ είναι απενεργοποιημένο

    5. Απενεργοποιήστε το Dolby Atmos και το Lossless Audio

    Τα τραγούδια που υποστηρίζουν Dolby Atmos και Lossless Audio επεξεργάζονται αρκετά διαφορετικά από τα τυπικά τραγούδια των 256 kbps, τα οποία γενικά ακούγονται πολύ πιο δυνατά σε σύγκριση. Εάν είστε έτοιμοι να εγκαταλείψετε την ποιότητα για την ένταση, θα πρέπει να απενεργοποιήσετε το Dolby Atmos και το Lossless Audio όπως περιγράφεται παρακάτω:

    1. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις Μουσική .
    2. Πατήστε Dolby Atmos → Επιλέξτε Απενεργοποίηση .

      Απενεργοποιήστε το Dolby Atoms
    3. Πατήστε <Music για να επιστρέψετε.
    4. Πατήστε Ποιότητα ήχου → Απενεργοποίηση ήχου χωρίς απώλειες .

      Απενεργοποιήστε τον ήχο χωρίς απώλειες

    6. Απενεργοποιήστε τον Έλεγχο ήχου για το Apple Music

    Λόγω των διαφορών στις τεχνικές μίξης και mastering, ορισμένα κομμάτια μπορεί να ακούγονται πιο δυνατά από άλλα. Για να αποτρέψετε μια ξαφνική αύξηση της έντασης κατά την εναλλαγή κομματιών, η Apple Music προσφέρει μια λειτουργία που ονομάζεται Έλεγχος ήχου που προσαρμόζει την ένταση μεταξύ των τραγουδιών για να τα αναπαράγετε με την ίδια ένταση.

    Αν και αυτή η δυνατότητα βοηθά στη διασφάλιση μιας πιο ομαλής εμπειρίας ακρόασης μουσικής, μπορεί συχνά να αποτρέψει την αναπαραγωγή τραγουδιών στο Apple Music σε ακουστικά επίπεδα στο iPhone. Δείτε πώς μπορείτε να απενεργοποιήσετε τον Έλεγχο ήχου για να περιορίσετε αυτό το πρόβλημα.

    1. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις Μουσική .
    2. Απενεργοποιήστε τον Έλεγχο ήχου .

      Απενεργοποιήστε τον Έλεγχο ήχου

    7. Σκληρή επανεκκίνηση του iPhone

    Εάν οι προηγούμενες λύσεις δεν λειτούργησαν, η εκτέλεση μιας σκληρής επανεκκίνησης μπορεί να σας βοηθήσει να επιλύσετε προσωρινά σφάλματα που ενδέχεται να εμποδίσουν την αναπαραγωγή μουσικής της Apple Music σε ακουστικό επίπεδο στο iPhone σας.

    8. Επικοινωνήστε με την Υποστήριξη της Apple

    Εάν έχετε δοκιμάσει όλες τις λύσεις που αναφέρονται παραπάνω, αλλά εξακολουθείτε να μην μπορείτε να διορθώσετε τη χαμηλή ένταση στο Apple Music, σας συνιστούμε να απευθυνθείτε στην Υποστήριξη της Apple . Μπορούν να παρέχουν βοήθεια μέσω τηλεφώνου ή να σας βοηθήσουν να προγραμματίσετε ένα ραντεβού στο Genius Bar σε ένα κοντινό Apple Store για τη διάγνωση και την επίλυση του προβλήματός σας.


    Tags

    Δημοσίευση σχολίου

    0Σχόλια
    * Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

    Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

    Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

    Δημοσίευση σχολίου (0)

    #buttons=(Accept !) #days=(20)

    Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
    Accept !