Η Apple σχεδιάζει δύο νέα έξυπνα ρολόγια για φέτος,  το Apple Watch Series 9 και το Apple Watch Ultra 2. Αλλά σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg , αλλά δεν θα υπάρξει νέο Apple Watch SE.

Τα Apple Watch Series 9 και Ultra 2 θα δικαιούνται τον νέο επεξεργαστή S9. Αυτό θα είναι σημαντικό καθώς θα βελτιώσει την απόδοση των δύο ρολογιών. Θα είναι η πρώτη φορά από το τσιπ S6 που είδε το φως της δημοσιότητας το 2020 με το Apple Watch Series 6. Ναι, τα Apple Watch Series 7, 8 και Ultra έχουν νέα τσιπ (S7 και S8), αλλά ο ίδιος ο επεξεργαστής ειναι και στα δυο . Έτσι, μια έκδοση Series 8 και μια Ultra από το 2022 είναι πολυ πιο ισχυρή όσο μια Series 6 από το 2020.

Όσον αφορά το Apple Watch Ultra, ο Gurman εξηγεί ότι ο κατασκευαστής δοκίμασε ένα σκούρο χρώμα τιτανίου πέρυσι. Το γκρουπ αποφάσισε τελικά να μην το προσφέρει στο κοινό, κρίνοντας ότι η εμφάνιση δεν ήταν ιδανική. Αλλά θα μπορούσαν να γίνουν προσαρμογές και αυτό το χρώμα θα μπορούσε να δει το φως της δημοσιότητας με το νέο μοντέλο που σχεδιάζεται για φέτος.

Δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες για τα νέα ρολόγια της Apple εκτός από την καλύτερη απόδοση. Το 2024 Apple Watch Ultra θα είχε μεγαλύτερη οθόνη (2,1 ίντσες σε σύγκριση με 1,93 ίντσες σήμερα).

Όσο για το Apple Watch SE, θα έχει μια φάση ανανέωσης που θα πραγματοποιείται κάθε δύο χρόνια. Το τρέχον μοντέλο , έχοντας δει το φως της δημοσιότητας το 2022 , θα έπρεπε επομένως να περιμένουμε μέχρι το 2024 για να ανακαλύψουμε τον διάδοχό του.