Η Samsung μειώνει την ποιότητα των βίντεο σε 8K προς έκπληξη των χρηστών

0


Τα Galaxy S23 μπορούν να κάνουν λήψη σε ανάλυση 8K με 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο , αλλά η Samsung αποφάσισε να μην προσφέρει πλέον την καλύτερη δυνατή ποιότητα. Πράγματι, ο κατασκευαστής έχει απενεργοποιήσει την επιλογή υψηλού bitrate βίντεο με μια πρόσφατη ενημέρωση.

Μέχρι τώρα, η Samsung πρόσφερε μια επιλογή που επέτρεπε την εγγραφή σε 8K με ρυθμό μετάδοσης βίντεο 200 Mb/s. Αλλά αυτό δεν είναι πλέον διαθέσιμο και οι χρήστες πρέπει πλέον να αρκεστούν στην εγγραφή στα 80 Mb/s.

Γιατί αυτή η απόσυρση; Η Samsung δεν επικοινωνεί δημόσια για το θέμα, αλλά οι χρήστες παρατήρησαν ότι η αναπαραγωγή βίντεο δεν ήταν σταθερή, με πολλά τραντάγματα. Θα μπορούσε επομένως να είναι ότι η Samsung αποφάσισε να το απενεργοποιήσει για αυτόν τον λόγο. Ωστόσο, δεν είναι σαφές εάν αυτό θα επανέλθει στο μέλλον με μια επιδιόρθωση ή αν είναι σίγουρα αρχαία ιστορία.

Γιατί όμως η εγγραφή βίντεο σε 8K; Είναι μια καλή ερώτηση, αλλά υπάρχουν πιθανές απαντήσεις. Πρώτα απ 'όλα, αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό που ήρθε στο προσκήνιο με το Galaxy S23. Δεδομένου ότι οι χρήστες πλήρωσαν για αυτήν τη δυνατότητα (μεταξύ άλλων) κατά την αγορά του τηλεφώνου, έχουν κάθε δικαίωμα να απαιτήσουν μια ποιοτική και εύχρηστη λειτουργία όπως υπόσχεται η Samsung. Δεύτερον, πολλοί χρησιμοποιούν εγγραφή 8K ως τρόπο για να παρακάμψουν την υποτιθέμενη υπερεπεξεργασία της Samsung στην εγγραφή βίντεο σε 4K, επιτυγχάνοντας έτσι καθαρό βίντεο που εμφανίζεται καλά σε οθόνες 4K.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !