Το Apple Watch Ultra 2 θα δει το φως της δημοσιότητας το 2023, αν θέλουμε να πιστέψουμε τις μέχρι τώρα διαρροές και το ρολόι θα είναι ελαφρύτερο από το υπάρχον μοντέλο, σύμφωνα με μια πληροφορία από τη Setsuna Digital στο Weibo . Αυτός ο leaker έχει ήδη μοιραστεί καλές πληροφορίες στο παρελθόν, όπως την ύπαρξη του κίτρινου iPhone 14 πριν από την επισημοποίηση από την Apple.

Το υπάρχον Apple Watch Ultra ζυγίζει 61,3 γραμμάρια, σε σύγκριση με 32,2 γραμμάρια για το Apple Watch Series 8 41 χιλιοστών και 39,1 γραμμάρια για το 45 χιλιοστά. Δεν υπάρχουν πληροφορίες για το νέο βάρος.

Ο αναλυτής Ming-Chi Kuo μας είπε πρόσφατα ότι το Apple Watch Ultra δεύτερης γενιάς θα διαθέτει μηχανικά μέρη εκτυπωμένα σε 3D. Αυτά τα μέρη θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν το Digital Crown, το Side Button και το Action Button, τα οποία είναι τα μόνα μηχανικά μέρη του ρολογιού. Αυτά τα εξαρτήματα τιτανίου παράγονται επί του παρόντος με μηχανική κατεργασία CNC. Δεν είναι ακόμη γνωστό εάν η τεχνολογία τρισδιάστατης εκτύπωσης θα βοηθήσει την Apple να μειώσει το βάρος, αλλά αναμένεται να βελτιώσει τους χρόνους παραγωγής και να μειώσει το κόστος.

Λογικά, το Apple Watch Ultra 2 θα ανακοινωθεί τον Σεπτέμβριο κατά τη διάρκεια μιας κεντρικής ομιλίας μαζί με το Apple Watch Series 9 και το iPhone 15. Αν γίνουν πιστευτές οι προηγούμενες φήμες, το ρολόι θα έχει μεγαλύτερη οθόνη 2,1 ιντσών .