Η Beta 3 ήταν μια ευκαιρία να έχουμε μερικές νέες δυνατότητες. Η εφαρμογή Φωτογραφίες έχει εξελιχθεί σχετικά με την ενότητα "Πρόσφατα διαγραμμένα". Το πάτημα του κουμπιού με τις τρεις μικρές κουκκίδες προσφέρει πλέον τις επιλογές «Ανάκτηση» και «Διαγραφή» όταν επιλέγονται οι φωτογραφίες. Οι δύο επιλογές είχαν προηγουμένως διαχωριστεί. Η ενότητα ψυχικής ευεξίας στην εφαρμογή Υγεία έχει επίσης εξελιχθεί. Για την Apple Music, γίνεται δυνατή η προβολή των πιστώσεων των τραγουδιών (καλλιτέχνες-ερμηνευτές, μουσικοί, συγγραφέας των στίχων κ.λπ.).

Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με τις νέες δυνατότητες που θα βρείτε με την beta 4 του iOS 17. Θα πρέπει να την εγκαταστήσετε για να μάθετε.

Εάν η συσκευή σας έχει ρυθμιστεί να λαμβάνει beta για προγραμματιστές, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Γενικά > Ενημέρωση λογισμικού. Θα μπορείτε να κάνετε λήψη της beta 4 του iOS 17.

Η Apple δεν λέει ακόμη πότε θα είναι διαθέσιμη η δεύτερη δημόσια beta (η οποία θα αντιστοιχεί στην έκδοση που διανεμήθηκε σήμερα στους προγραμματιστές). Υπενθυμίζουμε ότι η πρώτη δημόσια beta κυκλοφόρησε την περασμένη εβδομάδα.