Η νέα σειρά των  iPhone 15 μπορεί να μην είναι έτοιμη για τον επερχόμενο Σεπτέμβριο. Σύμφωνα με τον Wamsi Mohan , αναλυτή της Bank of America , η κυκλοφορία του iPhone 15/15 Pro θα αναβληθεί για μερικές εβδομάδες, μέχρι τον Οκτώβριο. Σε ένα σημείωμα έρευνας, ο Mohan εκτιμά ότι τα επόμενα iPhone θα κυκλοφορήσουν στις αρχές του τέταρτου τριμήνου, κάτι που πιθανότατα θα επηρεάσει αρνητικά τα αποτελέσματα του τρίτου τριμήνου.

Ως αποτέλεσμα, ο Wamsi Mohan προβλέπει τα έσοδα της Apple για το τρίτο τρίμηνο (ή το δημοσιονομικό τρίμηνο) στο νούμερο των 87,1 δισεκατομμυρίων δολαρίων, πολύ κάτω από τη συναίνεση των αναλυτών στα 91,6 δισεκατομμύρια δολάρια. Η αναβολή της κυκλοφορίας θα είχε επίσης ως αποτέλεσμα τη μείωση του αριθμού των iPhone που πωλήθηκαν στο τρίτο τρίμηνο στα 48 εκατομμύρια, έναντι μιας συναίνεσης 51 εκατομμυρίων μονάδων.

Η πρόβλεψη του αναλυτή της Bank of America θα πρέπει να ληφθεί με λίγο επιφύλαξη, για τον απλούστατο λόγο ότι ο Mohan δεν παρέχει καμία εξήγηση για την καθυστέρηση της κυκλοφορίας. Επιπλέον, καμία πληροφορία από την αλυσίδα εφοδιασμού δεν έρχεται να υποστηρίξει αυτό που παραμένει σήμερα σαν φήμη.