Η Vodafone αποφάσισε να σταθεί κοντά στους πυρόπληκτους...

0


Η Vodafone  θέλοντας να σταθεί έμπρακτα κοντά στους συνδρομητές της που πλήττονται από τις πυρκαγιές, και συγκεκριμένα σε όσους ζουν στην Αττική, στη Βοιωτία και στη Ρόδο καλύπτοντας τις ανάγκες τους για περισσότερη επικοινωνία προχωρά σε εκτατές παροχές.

Οι συνδρομητές της Vodafone, ιδιώτες και επαγγελματίες, συμβολαίου κινητής, καρτοπρογράμματος και καρτοκινητής που ζουν σε: Μέγαρα, Νέα Πέραμο, Μάνδρα, Βίλια Αττικής, Δερβενοχώρια, Σχηματάρι Βοιωτίας, αλλά και Λάερμα και Παραδείσι Ρόδου, θα έχουν στη διάθεση τους, από 19 Ιουλίου 2023 και για 15 μέρες, έως την 3η Αυγούστου, αυτόματα και δωρεάν:

  • 1500 λεπτά ομιλίας στο κινητό προς εθνικά κινητά και σταθερά και
  • 20 GB στο κινητό

Οι συνδρομητές θα ενημερωθούν για την ενεργοποίηση με SMS στο κινητό τους.

Επιπλέον, η Vodafone αναστέλλει τις εισπρακτικές ενέργειες για φραγή εισερχομένων ή/και εξερχομένων κλήσεων για τους κατοίκους των ανωτέρω περιοχών μέχρι και 3 Αυγούστου 2023.

Υπενθυμίζεται ότι, δωρεάν επικοινωνία, αλλά και αναστολή από τις εισπρακτικές ενέργειες για φραγή εισερχομένων ή/και εξερχομένων κλήσεων έως και την 1η Αυγούστου, έχουν στη διάθεση τους και οι κάτοικοι Κερατέας, Μαρκόπουλου Αττικής, Αναβύσσου, Καλυβίων Θορικού και Λουτρακίου Κορινθίας που είναι για δεύτερο εικοσιτετράωρο αντιμέτωποι με το πύρινο μέτωπο.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !