Ένα iPhone του 2007 πωλήθηκε για ένα ποσό ρεκόρ των 158.000 δολαρίων

0

Νέο ρεκόρ πωλήσεων για ένα iPhone του 2007 ακόμα στο κουτί, με τιμή 158.000 δολαρίων σε δημοπρασία. Αυτό το μοντέλο είναι ιδιαίτερο, αφού διαθέτει 4 GB αποθηκευτικού χώρου, όπου τα υπόλοιπα μοντέλα που πωλήθηκαν μέχρι στιγμής είχαν τον διπλάσιο.

Ρεκόρ για το πρώτο iPhone

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι το iPhone του 2007 με αποθηκευτικό χώρο 4 GB ήταν σε πώληση μόνο για δύο μήνες. Η Apple μεταπήδησε γρήγορα σε ένα μοντέλο με 8 GB αποθηκευτικού χώρου. Στην πραγματικότητα, το μοντέλο των 4 GB είναι πολύ πιο σπάνιο, ειδικά όταν είναι ακόμα σε κουτί.

Η πώληση από την LCG Auctions πραγματοποιήθηκε στα τέλη Ιουνίου και η τελική τιμή δημοπρασίας ήταν 158.000 $ ( 158.644 $ για την ακρίβεια ). Ο διαγωνισμός έληξε στις 16 Ιουλίου.

Ο ιδιοκτήτης του iPhone ήταν μέρος της ομάδας μηχανικών πίσω από την κυκλοφορία του τηλεφώνου. Η συσκευή συνοδεύεται από πιστοποιητικό προέλευσης.

Δείτε πώς η LCG Auctions παρουσίασε την παρτίδα:

Σας προσφέρουμε ένα εξαιρετικά σπάνιο μοντέλο 4 GB, εργοστασιακά σφραγισμένο, σε εξαιρετική κατάσταση. Σχεδόν άψογο στην επιφάνεια και τις άκρες, εργοστασιακά σφραγισμένο καθαρό, με σωστές και σφιχτές λεπτομέρειες ραφής. Οι ετικέτες στο πίσω μέρος είναι σε άριστη κατάσταση κάτω από τη σφραγίδα. Εξαιρετικό χρώμα και λάμψη. Νέο, δεν ενεργοποιήθηκε ποτέ. Η προέλευση του τηλεφώνου είναι άψογη αφού ο αποστολέας ήταν μέλος της ομάδας μηχανικών της Apple όταν κυκλοφόρησε το iPhone. Οι συλλέκτες και οι επενδυτές θα ήταν δύσκολο να βρουν ένα παράδειγμα κορυφαίας ποιότητας. Η συνάφεια και η σπανιότητα είναι μια νικητήρια φόρμουλα για αυτό το δημοφιλές συλλεκτικό υλικό. Μοντέλο A1203, ID MA501LL/A 4GB).

Ως υπενθύμιση, υπήρξαν αρκετές πωλήσεις iPhone το 2007 κατά τη διάρκεια των μηνών. Συγκεκριμένα, υπήρχε ένα μοντέλο που πωλήθηκε για 63.000 δολάρια . Υπήρχε επίσης ένα μοντέλο που πωλήθηκε για 40.000 δολάρια και ο αγοραστής ήταν ο YouTuber Marques Brownlee (MKBHD).


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !