Αλλαγή σειριακού αριθμού iPhone με τοMagicCFG για Windows

0


Το MagicCFG για Windows, που αναπτύχθηκε από το iAldaz Activator, είναι ένα πρωτοποριακό SysCFG Writing Utility ειδικά σχεδιασμένο για χρήστες Η/Υ. Αυτό το εργαλείο αιχμής σάς δίνει τη δυνατότητα να εισέλθετε απρόσκοπτα στη Διαγνωστική λειτουργία στο iPhone ή το iPad σας, παρέχοντάς σας πρόσβαση για την τροποποίηση ζωτικής σημασίας δεδομένων NAND. Με το MagicCFG, έχετε τη δυνατότητα να κάνετε αλλαγές σε βασικά αναγνωριστικά όπως ο σειριακός αριθμός, το μοντέλο, η περιοχή και πολλά άλλα.

Λήψη MagicCFG για Windows v1.00:

Τι είναι το MagicCFG Windows;

Το MagicCFG Windows είναι μια βελτιωμένη έκδοση του βοηθητικού προγράμματος MagicCFG Reloaded, που αναπτύχθηκε αρχικά από την j4nf4b3l. Αυτή η συγκεκριμένη επανάληψη έχει προσαρμοστεί ειδικά για χρήστες Windows, διασφαλίζοντας απρόσκοπτη συμβατότητα και ευκολία στη χρήση. Ως βοηθητικό πρόγραμμα γραφής SysCFG, το MagicCFG σάς δίνει τη δυνατότητα να διαβάζετε, να γράφετε και να επαναφέρετε ζωτικής σημασίας δεδομένα διαμόρφωσης στα iDevices σας.

Το MagicCFG Windows είναι μια οικονομικά αποδοτική και αποδοτική λύση που εξαλείφει την ανάγκη για πρόσθετα αξεσουάρ, εκτός από ένα καλώδιο DCSD. Αυτή η απλοποιημένη προσέγγιση όχι μόνο μειώνει τα έξοδα, αλλά και επιταχύνει σημαντικά τη διαδικασία. Επιπλέον, στους επεξεργαστές A10 έως A11, η ευκολία να μην απαιτείται καλώδιο DCSD προσθέτει στην ελκυστικότητα του εργαλείου.

Σε σύγκριση με το αρχικό βοηθητικό πρόγραμμα MagicCFG Reloaded που κυκλοφόρησε για macOS, το MagicCFG Windows ξεχωρίζει με την πρόσθετη λειτουργικότητά του. Ένα αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό είναι η ικανότητά του να ενεργοποιεί το Purple Mode (Diagnostic Mode) στο iDevice σας χωρίς να χρειάζεται να εκτελέσετε το Purple Pro. Αυτή η μοναδική δυνατότητα το ξεχωρίζει, εξασφαλίζοντας μια ολοκληρωμένη και ευέλικτη εμπειρία για τους χρήστες.

Στιγμιότυπο οθόνης MagicCFG για Windows.

Το MagicCFG Windows παρέχει μια εκτεταμένη γκάμα λειτουργιών, επιτρέποντάς σας να βελτιστοποιήσετε την εμπειρία σας στο iPhone. Με αυτό το εργαλείο, μπορείτε να εισέλθετε αβίαστα στη λειτουργία διάγνωσης, να αποκτήσετε πρόσβαση και να διαβάσετε το SysCFG, να επιδιορθώσετε προγράμματα οδήγησης, να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας του SysCFG, να ξεκλειδώσετε το iCloud, να πραγματοποιήσετε επανεκκίνηση της συσκευής και ακόμη και να εκτελέσετε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Το MagicCFG για Windows θα εμφανίσει επίσης το ECID της συσκευής.

Συγκεκριμένα, όταν ενεργοποιείτε τη λειτουργία Diag, αποκτάτε τη δυνατότητα ανάγνωσης και εγγραφής συγκεκριμένων δεδομένων. Συνδέοντας τη συσκευή σας σε λειτουργία DFU και απλά πατώντας το καθορισμένο κουμπί, μπορείτε να εισέλθετε σε αυτήν τη λειτουργία, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να επεξεργαστείτε τα δεδομένα NAND χωρίς κόπο. Αυτή η διαδικασία εξασφαλίζει μια φιλική προς το χρήστη εμπειρία, καθιστώντας αυτές δυνατές χωρίς τη χρήση προγραμματιστή υλικού.

Το MagicCFG Windows, ως το MagicCFG για macOS, προσφέρει ένα ευρύ φάσμα επιλογών τροποποίησης, επιτρέποντάς σας να προσαρμόσετε διάφορες πτυχές του iPhone σας. Με αυτό το ισχυρό εργαλείο, μπορείτε όχι μόνο να τροποποιήσετε τον σειριακό αριθμό του iPhone (SN), αλλά και να κάνετε αλλαγές στη λειτουργία, την περιοχή, το WMac, BMac, EMac, MLB, μοντέλο, NVSN, NSRN, LCM#, BCMS, FCMS και MTSN .

Λάβετε υπόψη ότι αυτό το εργαλείο είναι συμβατό με συσκευές checkm8 με Apple A5 – A11 SoC. Σημαίνει ότι μπορείτε να δοκιμάσετε αυτό το εργαλείο με τα iPhone 5S, iPhone 6S, iPhone SE, iPhone 7, iPhone 8 και iPhone X. Όλα τα νεότερα από το iPhone X δεν υποστηρίζονται με τα Windows MagicCFG.

Πώς να αλλάξετε το iPhone S/N στα Windows

Για να αλλάξετε τον σειριακό αριθμό iPhone στα Windows, απαιτείται η χρήση ενός αποκλειστικού εργαλείου όπως το MagicCFG Windows. Η αλλαγή του SN μπορεί να απαιτείται από ορισμένα εργαλεία παράκαμψης iCloud για την εκ των προτέρων διαμόρφωση μιας ενεργοποίησης. Το MagicCFG για Windows μπορεί επίσης να επαναφέρει το αρχικό S/N.

  1. Κάντε λήψη της πιο πρόσφατης έκδοσης των Windows MagicCFG.
  2. Εξαγάγετε το αρχείο ZIP στην επιφάνεια εργασίας.
  3. Εισαγάγετε τη λειτουργία DFU στη συσκευή σας.
  4. Συνδέστε το iPhone ή το iPad σας στον υπολογιστή σας με Windows.
  5. Ανοίξτε το MagicCFGWin.exe και κάντε κλικ στο "Enter Diag Mode".
  6. Αποθηκεύστε όλα τα δεδομένα της συσκευής σας.
  7. Εισαγάγετε ένα νέο iPhone SN (σειριακό αριθμό) και κάντε κλικ στην εγγραφή.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !