Το χαρακτηριστικό γνώρισμα είναι το εργαλείο πλήρωσης χρώματος. Σας επιτρέπει να επιλέξετε ένα χρώμα χρησιμοποιώντας ένα εργαλείο επιλογής στη γραμμή εργαλείων και, στη συνέχεια, να το σύρετε πάνω από την εικόνα που πρόκειται να υποβληθεί σε επεξεργασία για να γεμίσετε περιοχές με το χρώμα της επιλογής σας.

Το παρακάτω βίντεο δείχνει τη χρήση της λειτουργίας:

Ακολουθούν οι υπόλοιπες αλλαγές που ανακοινώθηκαν:

  • Προσαρμόστε την αδιαφάνεια χρώματος χρησιμοποιώντας το ρυθμιστικό αδιαφάνειας στο κάτω μέρος της εικόνας.
  • Μπορείτε να γεμίσετε γρήγορα επίπεδα με τη μαγεία του drag and drop. Απλώς σύρετε ένα επιλεγμένο χρώμα από την παλέτα χρωμάτων στη γραμμή εργαλείων και αποθέστε το στο έγγραφο.
  • Μπορείτε εύκολα να σύρετε και να αποθέσετε χρώματα από συλλογές δειγμάτων χρωμάτων στο ειδικό εργαλείο επιλογής ή ακόμα και από άλλες εφαρμογές.
  • Αφού ρίξετε ένα χρώμα στο έγγραφο, προσαρμόστε την ανοχή πλήρωσης πατώντας Αλλαγή χρώματος γεμίσματος και, στη συνέχεια, σύροντας τον ειδικό τροχό.
  • Χρησιμοποιήστε τις νέες επιλογές για να κάνετε δειγματοληψία όλων των επιπέδων, λείων άκρων και κλειδώματος άλφα από το μενού Περισσότερα στη γραμμή εργαλείων για να ελέγξετε περαιτέρω τη συμπεριφορά του εργαλείου πλήρωσης επιπέδων.

Το Pixelmator σε iOS είναι διαθέσιμο στο App Store για 9,99 $ . Η ενημέρωση είναι δωρεάν εάν έχετε ήδη αγοράσει την εφαρμογή.