Το Threads, ο ανταγωνιστής του Twitter με το Instagram, έρχεται αυτή την εβδομάδα

0


Είναι αυτή την εβδομάδα που η Meta, η μητρική εταιρεία του Facebook και του Instagram, θα ξεκινήσει το Threads, ένα κοινωνικό δίκτυο που θα ανταγωνίζεται το Twitter. Η εφαρμογή έχει ήδη εμφανιστεί στο App Store (προς το παρόν στις Ηνωμένες Πολιτείες) με ημερομηνία κυκλοφορίας τις 6 Ιουλίου.

Η εφαρμογή Threads παρουσιάζεται ως εξής:

Πείτε περισσότερα με το Threads – την εφαρμογή συνομιλίας κειμένου του Instagram

Το Threads είναι το σημείο όπου οι κοινότητες συγκεντρώνονται για να συζητήσουν τα πάντα, από θέματα που σας ενδιαφέρουν σήμερα έως ό,τι είναι μοντέρνο αύριο. Όποιο θέμα κι αν σας ενδιαφέρει, μπορείτε να ακολουθήσετε και να συνδεθείτε απευθείας με τους αγαπημένους σας δημιουργούς και άλλους που απολαμβάνουν τα ίδια πράγματα – ή να δημιουργήσετε τη δική σας ομάδα ακολούθων για να μοιραστείτε τις ιδέες, τις απόψεις και τη δημιουργικότητά σας με όλο τον κόσμο.

Όπως βλέπουμε, η Μέτα κάνει απευθείας σύνδεση με το Instagram και δεν είναι τετριμμένο. Πράγματι, θα υπάρξει σύνδεση μεταξύ των δύο. Για παράδειγμα, θα είναι δυνατός ο έλεγχος ταυτότητας με τον λογαριασμό του στο Instagram. Επίσης, θα μπορείτε να ακολουθείτε στα Threads τα άτομα που σας ακολουθούν ήδη στο Instagram. Ωστόσο, θα είναι προαιρετικό.

Σε κάθε περίπτωση, αυτό το λανσάρισμα θα έχει ενδιαφέρον να ακολουθήσει, καθώς έρχεται σε μια εποχή που το Twitter κάνει αρκετές αλλαγές που δεν είναι πραγματικά θετικές για τους χρήστες. Συγκεκριμένα, υπάρχει η θέσπιση ημερήσιου ορίου στον αριθμό των tweets που μπορούν να διαβαστούν. Μιλάμε για 500 tweets την ημέρα για νέους συνδρομητές, 1.000 για άλλους και 10.000 για όσους πληρώνουν τη συνδρομή Twitter Blue.

Ραντεβού στις 6 Ιουλίου για να ανακαλύψουμε το Threads και να δούμε αν αυτός ο ανταγωνιστής του Twitter θα πετύχει να προσελκύσει τους χρήστες.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !