Σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg , η Apple σχεδιάζει να σταματήσει να προσφέρει ένα νέο Apple Watch κάθε χρόνο. Εσωτερικές συζητήσεις έχουν γίνει στην Apple για αυτό το θέμα, προκειμένου να επιβραδυνθεί ο ρυθμός.

Γιατί αυτή η επιλογή; Είναι σαφές ότι τα νέα Apple Watch έχουν γενικά λίγες σημαντικές αλλαγές σε σύγκριση με τα προηγούμενα μοντέλα. Για τον επεξεργαστή, για παράδειγμα, το Apple Watch Series 8 του 2022 είναι εξίσου ισχυρό με το Series 7 του 2021 … και με το Series 6 του 2020 . Ευτυχώς, αυτό θα αλλάξει φέτος με τη Σειρά 9 που θα προσφέρει έναν νέο, πιο αποδοτικό επεξεργαστή .

Δεν είναι σαφές προς το παρόν εάν οι συζητήσεις οδήγησαν σε απόφαση να επιβραδυνθεί ο ρυθμός των εκδόσεων Apple Watch ή εάν συνεχίζονται ακόμη. Να σημειωθεί σε κάθε περίπτωση ότι το Apple Watch SE δεν είναι ένα μοντέλο που ανανεώνεται κάθε χρόνο. Αντίθετα, μια νέα σειρά Apple Watch γεννιέται κάθε χρόνο και το Apple Watch Ultra θα έχει προφανώς την ίδια μοίρα. Πράγματι, η πρώτη γενιά γεννήθηκε πέρυσι και η δεύτερη θα κυκλοφορήσει φέτος σύμφωνα με φήμες .