Η Apple θα αγοράσει σύντομα το αθλητικό κανάλι ESPN

0

Για τον αναλυτή Dan Ives , είναι πλέον σχεδόν βέβαιο: πως η Apple θα αγοράσει το διάσημο αθλητικό κανάλι ESPN μέσα στους επόμενους 6 έως 9 μήνες. Επί του παρόντος, το ESPN ανήκει στην The Walt Disney Company , το ESPN θα ήταν η πρωταρχική προσέγγιση της Apple: «Το ερώτημα δεν είναι αν, αλλά πότε το ESPN και η Apple θα επανενωθούν», είπε ο Άιβς στην εκπομπή «Last Call» του CNBC. «Νομίζω ότι η Apple είναι πραγματικά η ιδανική επιλογή. συνεχίζει ο αναλυτής Wedbush . «Και επίσης πιστεύω ότι αυτό είναι κάτι που θέλει να πετύχει το Κουπερτίνο.
 
 Οι φήμες έχουν εδώ και καιρό στηριχτεί σε μια στενή συνεργασία μεταξύ της Apple και του ESPN, αλλά ο Ives πιστεύει ότι η στρατηγική της Apple είναι πλέον ακόμη πιο φιλόδοξη: «Κοιτάξτε το ESPN, για μένα, είναι απλώς η τέλεια εφαρμογή για την Apple. Είτε ως στρατηγική συνεργασία τουλάχιστον, αλλά πιστεύουμε ότι μια εξαγορά θα μπορούσε σαφώς να συμβεί μέσα στους επόμενους έξι έως εννέα μήνες. Ο αναλυτής θεωρεί επίσης μη ρεαλιστικές τις φήμες εξαγοράς της Disney : «Πιστεύουμε ότι η Apple θα ενδιαφερόταν πολύ περισσότερο για το περιουσιακό στοιχείο του ESPN από ότι η Disney συνολικά, καθώς το Κουπερτίνο έχει επικεντρωθεί σε μια σειρά από άλλες βασικές στρατηγικές πρωτοβουλίες τόσο καλά. σφιχτά με τα μεγάλα αυτιά δεν έχει πολύ νόημα κατά τη γνώμη μας», συνεχίζει ο Ives.

Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !