ByteBurst ....ξεκλειδώσετε τα iPhone που είναι "Κλειδωμένα στον Κάτοχο"

0


Πολλά εργαλεία είναι διαθέσιμα για να σας βοηθήσουν να ξεκλειδώσετε τα iPhone που είναι "Κλειδωμένα στον Κάτοχο" χρησιμοποιώντας την εκμετάλλευση checkm8. Μεταξύ αυτών, μία από τις αρχικές δωρεάν προσφορές για την κοινότητα αναπτύχθηκε από τον Mr. Creator.

Επί του παρόντος, έχει εισαγάγει το εργαλείο ByteBurst iCloud Activation Lock Bypass, το οποίο διαθέτει υποστήριξη για ονομαστική χρέωση 5 $.Πώς να χρησιμοποιήσετε το ByteBurst Κατεβάστε το ByteBurst 2.0 για macOS Catalina ή νεότερο:

Τι είναι το ByteBurst;

Το ByteBurst αποτελεί ένα αποτελεσματικό εργαλείο παράκαμψης του iCloud που έχει σχεδιαστεί για macOS, δίνοντας τη δυνατότητα στους χρήστες να ξεκλειδώνουν το iOS 13 μέσω κινητών συσκευών iOS 16.6 συμβατές με το checkm8 exploit, χωρίς υποστήριξη σήματος. Χτισμένο στα θεμέλια των jailbreaks palera1n και checkra1n, αυτό το εργαλείο παρέχει συνεχή πρόσβαση στη συσκευή ακόμα και μετά από επανεκκίνηση. Συγκεκριμένα, το εργαλείο διατηρεί τη λειτουργικότητα όλων των χαρακτηριστικών του συστήματος, εκτός από τη συνδεσιμότητα σήματος.

Το λογισμικό ενσωματώνει βασικά ενσωματωμένα εργαλεία για απρόσκοπτη πρόσβαση στο σύστημα αρχείων της συσκευής σας. Η ενεργοποίηση της συσκευής σας μπορεί να επιτευχθεί με δύο ξεχωριστές μεθόδους, ανάλογα με το υλικολογισμικό iOS που είναι εγκατεστημένο στα μοντέλα iPhone ή Cellular iPad. Η πρώτη μέθοδος είναι εφαρμόσιμη στο iOS 13 έως το iOS 14, ενώ η δεύτερη για το iOS 15 και το iOS 16.

Το εργαλείο ByteBurst iCloud Bypass λειτουργεί με τη δημιουργία ενός δίσκου ramdisk και την ανάπτυξή του για την επιτυχή εκτέλεση της διαδικασίας παράκαμψης. Μόλις ολοκληρωθεί η ενεργοποίηση, η συσκευή σας αποκτά κατάσταση ξεκλειδώματος, επιτρέποντας την απρόσκοπτη πρόσβαση στις υπηρεσίες iCloud και App Store, iMessages, FaceTime, καθώς και σε ειδοποιήσεις. Είναι σημαντικό να σημειωθεί, ωστόσο, ότι ενώ αυτή η διαδικασία επιτρέπει την ολοκληρωμένη λειτουργικότητα, δεν υπάρχει παράκαμψη υποστήριξης σήματος στο ByteBurst. Η πλοήγηση στο λογισμικό αποδεικνύεται εξαιρετικά φιλική προς το χρήστη. Εκτός από τη βασική του δυνατότητα iCloud Activation Lock Bypass, η κύρια διεπαφή εμφανίζει επίσης βολικά σχετικές πληροφορίες. Αυτό περιλαμβάνει τη λειτουργία σύνδεσης iDevice, την εγκατεστημένη έκδοση iOS, τον σειριακό αριθμό iPhone (απαιτείται για εγγραφή), τον τύπο συσκευής, το UDID και την κατάσταση ενεργοποίησης.

Αξιοποιώντας το ισχυρό exploit checkm8, το ByteBurst εξυπηρετεί αποκλειστικά συσκευές arm64. Είναι προβλέψιμο ότι η υποστήριξη για νεότερες συσκευές δεν θα εισαχθεί στο εγγύς μέλλον.

Προειδοποίηση: Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η παράκαμψη των μέτρων ασφαλείας του iCloud με χρήση του ByteBurst δεν είναι ηθική και θα μπορούσε ενδεχομένως να θέσει σε κίνδυνο τα δεδομένα των χρηστών. Επιπλέον, τέτοιες δραστηριότητες μπορεί να είναι παράνομες και θα μπορούσαν να έχουν συνέπειες για όσους ασχολούνται με αυτές.

Ο Mr. Creator κυκλοφόρησε αποκλειστικά το ByteBurst για macOS, ωστόσο μέσα από την εκτενή συλλογή λογισμικού που έχει κυκλοφορήσει, μια ξεχωριστή αναφορά ανήκει στο iSkip . Αυτό το εργαλείο εξαλείφει επιδέξια τις οθόνες ενεργοποίησης σε όλες τις συσκευές checkm8. Αξίζει να σημειωθεί ότι το iSkip διατίθεται δωρεάν τόσο σε πλατφόρμες macOS όσο και σε υπολογιστές Windows. Ωστόσο, είναι σημαντικό να έχετε κατά νου ότι οι δύο εκδόσεις απαιτούν διαφορετικές προσεγγίσεις με βάση την πλατφόρμα που χρησιμοποιείτε.

Το ByteBurst είναι σχολαστικά προσαρμοσμένο για το ξεκλείδωμα των συσκευών checkm8 που λειτουργούν σε iOS 13 και επεκτείνονται μέχρι το πιο πρόσφατο iOS 16. Είναι επιτακτική ανάγκη να υπογραμμιστεί ότι αυτό το εργαλείο δεν διευκολύνει την παράκαμψη της κάρτας SIM, με αποτέλεσμα την απουσία διαθεσιμότητας υπηρεσίας. Αν και η διαδικασία για την αφαίρεση κλειδώματος ενεργοποίησης είναι απλή, απαιτεί μια θεμελιώδη κατανόηση της εκτέλεσης του Palera1n-c για την εκτέλεση ενός jailbreak συσκευής, σε συνδυασμό με την έναρξη εισόδου σε λειτουργία DFU .

Υποστηριζόμενες συσκευές

Τα ακόλουθα μοντέλα συσκευών iPhone και iPad υποστηρίζονται από το εργαλείο ByteBurst iCloud Bypass:

iPhone 6S, iPhone 6S Plus
iPhone SE 1ης γενιάς
iPhone 7, iPhone 7 Plus
iPhone 8, iPhone 8 Plus
iPhone X
iPad 5ης γενιάς (Μοντέλο κινητής τηλεφωνίας)
iPad 6ης γενιάς (Μοντέλο κινητής τηλεφωνίας)
iPad 7ης γενιάς (Μοντέλο κινητής τηλεφωνίας)
iPad Air 1ης γενιάς (Cellular Model)
iPad Air 2ης γενιάς (Μοντέλο κινητής τηλεφωνίας)
iPad Mini 4ης γενιάς (Μοντέλο κινητής τηλεφωνίας)
iPad Pro (12,9 ιντσών) 1ης γενιάς (Μοντέλο κινητής τηλεφωνίας)
iPad Pro (12,9 ιντσών) 2ης γενιάς (Μοντέλο κινητής τηλεφωνίας)
iPad Pro (10,5 ιντσών) 1ης γενιάς (Μοντέλο κινητής τηλεφωνίας)

Πώς να χρησιμοποιήσετε το ByteBurst

Το ByteBurst λειτουργεί ως μια φιλική προς το χρήστη γραφική διεπαφή που ενορχηστρώνει σενάρια παράκαμψης φόντου. Η διαδικασία του iCloud Activation Lock Bypass είναι σχεδιασμένη να είναι απλή, εξαλείφοντας την ανάγκη των χρηστών να διαθέτουν εξειδικευμένες δεξιότητες. Για να εγκαταστήσετε το ByteBurst και να το θέσετε σε κίνηση στο macOS Catalina ή νεότερο, απλώς ακολουθήστε αυτά τα βήματα:

  • Εξαγάγετε το ληφθέν αρχείο ZIP.
  • Σύρετε και αποθέστε το ByteBurst.app στο φάκελο /Applications.
  • Βεβαιωθείτε ότι έχετε εγκαταστήσει το brew and curl.
  • Προσθέστε το ByteBurst σε αξιόπιστες εφαρμογές που εκτελούν εντολές:
    sudo xattr -r /Applications/ByteBurst.app
    sudo xattr -rd com.apple.quarantine /Applications/ByteBurst.app
    sudo xattr -d com.apple.quarantine /Applications/ByteBurst.app
    sudo xattr -r com.apple.quarantine /Applications/ByteBurst.app
    chmod 755 /Applications/ByteBurst.app
  • Ανοίξτε το ByteBurst από το φάκελο Applications.
  • Συνδέστε τη συσκευή checkm8 μέσω USB στο macOS.
  • Μπείτε στη λειτουργία DFU για να συνεχίσετε.
  • Επιλέξτε μέθοδο εκμετάλλευσης με βάση την έκδοση iOS.
  • Δημιουργήστε Ramdisk, εκκινήστε το Ramdisk και ενεργοποιήστε το iPhone σας.


  • Tags

    Δημοσίευση σχολίου

    0Σχόλια
    * Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

    Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

    Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

    Δημοσίευση σχολίου (0)

    #buttons=(Accept !) #days=(20)

    Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
    Accept !