Η Apple μας δίνει συμβουλές για καλύτερη χρήση του iMessage

0

Η Apple ανέβασε ένα βίντεο που βοηθά τους χρήστες να αποκτήσουν καλύτερα το iMessage . Πρόκειται για τέσσερα εύχρηστα κόλπα.

Το πρώτο κόλπο προτείνει να στείλετε ένα στοιχείο που υπάρχει σε μια φωτογραφία και να το κάνετε με ένα εφέ. Για να το κάνετε αυτό, ανοίξτε την εφαρμογή Φωτογραφίες, επιλέξτε μια φωτογραφία και κρατήστε το δάχτυλό σας σε ένα αντικείμενο. Στο παράδειγμα, είναι ένα λουλούδι. Μόλις εμφανιστεί το περίγραμμα, πατήστε το κουμπί Αντιγραφή. Επιστρέψτε στη συνομιλία iMessage και επικολλήστε το περιεχόμενο. Στη συνέχεια, κρατήστε το δάχτυλό σας στο κουμπί αποστολής και επιλέξτε Οθόνη στην κορυφή. Τώρα το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πατήσετε το κουμπί αποστολής για να βιώσετε το αποτέλεσμα.

Η δεύτερη συμβουλή είναι να επεξεργαστείτε ένα μήνυμα που έχει ήδη σταλεί. Για να το κάνετε αυτό, κρατήστε το δάχτυλό σας στο μήνυμα, επιλέξτε την επιλογή Επεξεργασία και κάντε την αλλαγή κειμένου. Έχετε 15 λεπτά μετά την αποστολή για να τροποποιήσετε το κείμενο. Επίσης, μπορείτε να κάνετε έως και πέντε αλλαγές.

Ως τρίτη συμβουλή, η Apple δείχνει πώς να καταργήσετε την αποστολή ενός iMessage. Αγγίξτε παρατεταμένα το συννεφάκι μηνυμάτων και, στη συνέχεια, πατήστε Ακύρωση αποστολής.

Τέλος, η τέταρτη συμβουλή iMessage που κοινοποιήθηκε σήμερα αφορά τα εναλλακτικά κείμενα. Μπορείτε να έχετε τους δικούς σας αντικαταστάτες για να εξοικονομήσετε χρόνο. Για παράδειγμα, μπορείτε να βάλετε το iOS να γράψει τη λέξη "πολύ" αν γράψετε "bcp". Για να το κάνετε αυτό, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Γενικά > Πληκτρολόγιο > Αντικατάσταση. Λάβετε υπόψη ότι αυτό ισχύει επίσης για οποιοδήποτε κείμενο πληκτρολογείται στο iOS, όχι μόνο για το iMessage.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !