Τα Apple Watch Series 9 και το Ultra 2 εμφανίζονται στη βάση δεδομένων Bluetooth

0

Σε λίγες εβδομάδες η Apple θα ανακοινώσει το Apple Watch Series 9, το Apple Watch Ultra 2, καθώς και το iPhone 15. Όμως πριν από την παρουσίαση, τα νέα ρολόγια αποκαλύπτονται στο κατάλογο της βάσης δεδομένων Bluetooth.

Η Apple έκανε πρόσφατα μια κατάθεση στον οργανισμό που διαχειρίζεται το Bluetooth για ένα συγκεκριμένο "watchOS Profile Subsystem 2023", χωρίς περαιτέρω πληροφορίες. Ωστόσο, είναι εύκολο να καταλάβει κανείς ότι πρόκειται για το Apple Watch Series 9 και το Apple Watch Ultra 2. Και τα δύο θα αποστέλλουν Bluetooth (όπως τα προηγούμενα μοντέλα), εξ ου και η κατάθεση από την Apple.

Μπορεί η παρουσίαση των νέων ρολογιών να μην είναι πολύ μακριά, αλλά οι διαρροές που αφορούν αυτά είναι αρκετά λίγες. Και τα δύο μοντέλα θα δικαιούνται το νέο τσιπ S9 που θα βελτιώσει την απόδοση. Αυτά θα είναι τα καλά νέα γνωρίζοντας ότι ο επεξεργαστής δεν έχει εξελιχθεί μεταξύ του τσιπ S6 (Apple Watch Series 6) και του chip S8 (Apple Watch Series 8).

Περιμένετε επίσης νέους χρωματισμούς, συμπεριλαμβανομένου ενός ροζ μοντέλου για το Apple Watch Series 9 και μαύρου τιτανίου για το Apple Watch Ultra 2. Αλλά εκτός από αυτό, και τα δύο ρολόγια θα ήταν πολύ μικρές αναβαθμίσεις.

Η κεντρική ομιλία της Apple θα πραγματοποιηθεί στις 12 Σεπτεμβρίου . Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, θα υπάρχουν το iPhone 15 και τα δύο νέα Apple Watch. Από την άλλη πλευρά, το Apple Watch SE 3 δεν θα ειναι στο πρόγραμμα .


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !