iPhone 15: Αποκαλύπτονται τα νέα πλεγμένα και χρωματιστά καλώδια USB-C

0

Έχουν εμφανιστεί νέες φωτογραφίες για το iPhone 15 και πιο συγκεκριμένα το καλώδιο USB-C του. Αν θέλουμε να πιστέψουμε τη διαρροή της ημέρας, η Apple θα προσφέρει μοντέλα σε διαφορετικά χρώματα με τα καλώδια να ειναι πλεγμένα.

Τις φωτογραφίες ανάρτησαν οι Majin Bu και Kosutami. Ο τελευταίος, ο οποίος είναι γνωστό ότι είναι συλλέκτης πρωτότυπων προϊόντων της Apple, μοιράστηκε τις φωτογραφίες των μαύρων καλωδίων USB-C. Από την πλευρά της, η Majin Bu έχει αποκαλύψει μοντέλα σε άλλα χρώματα.

Σύμφωνα με τον Kosutami, τα καλώδια είναι "εντελώς μαύρα, συμπεριλαμβανομένων των συνδετήρων στο εσωτερικό" και διαθέτουν μαύρο πλαστικό σωλήνα "ανακούφισης καταπόνησης" . Αυτό είναι προφανώς μια απόκλιση από το υπάρχον καλώδιο USB-C που παρέχεται από την Apple, εκτός από την έκδοση Mac Pro.

Με εξαίρεση στη μαύρη έκδοση, ειναι  πως κάθε ένα από τα καλώδια έχει ένα γυαλιστερό λευκό πλαστικό κάλυμμα σε κάθε άκρο. Όσον αφορά τα χρώματα, θα τα βρίσκαμε λευκό, μαύρο, κίτρινο, μωβ και πορτοκαλί/ροζ.

Επομένως, η ύπαρξη πλεκτών και έγχρωμων καλωδίων θα ήταν η πρώτη με το iPhone 15. Μέχρι στιγμής, η Apple αρκείται να προσφέρει τυπικά λευκά καλώδια.

Η Apple αναμένεται να ανακοινώσει το iPhone 15 της (και τα νέα καλώδια που το συνοδεύουν) κατά τη διάρκεια μιας κεντρικής ομιλίας στις 12 Σεπτεμβρίου .


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !