Η αύξηση της τιμής του iPhone 15 Pro επιβεβαιώνεται λίγο περισσότερο τώρα

0

Φαίνεται πλέον σίγουρο πως τα iPhone 15 Pro και Pro Max θα έχουν υψηλότερη τιμή σε σύγκριση με το iPhone 14 Pro. Η πληροφορία έχει ήδη κυκλοφορήσει και επιβεβαιώνεται για άλλη μια φορά σήμερα με το Digitimes .

Η Apple θα προσθέσει $100 ή $200 δολάρια στις τιμές του iPhone 15 Pro. Εδώ μιλάμε για δασμούς στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά δεν είναι αδύνατο η αύξηση να επηρεάσει και την Ευρώπη. Άλλωστε, έχουμε το δικαίωμα (σχεδόν) κάθε χρόνο, ενώ στην αμερικανική πλευρά τα πράγματα δεν κινούνται...

Το iPhone 14 Pro ξεκινά από 999 $ στις ΗΠΑ. Με το iPhone 15 Pro, η αρχική τιμή θα ήταν επομένως 1.099 $ ή 1.199 $. Για το iPhone 14 Pro Max, ξεκινά από 1.099 $. Έτσι, ο διάδοχός του θα ξεκινούσε από 1.199 $ ή 1.299 $.

Υπάρχει ένα πράγμα που πρέπει να σημειωθεί: αρκετές φήμες ανέφεραν αύξηση τιμών στις Ηνωμένες Πολιτείες φέτος. Φαίνεται λίγο πιο θολό για την Ευρώπη γιατί δεν υπάρχουν ακόμη συγκεκριμένες πληροφορίες σχετικά με αυτό. Αλλά σίγουρα μπορεί να πονέσει πολύ. Επί του παρόντος, το iPhone 14 Pro ξεκινά από 1.329 € και το iPhone 14 Pro Max από 1.479 €. Η πρώτη τιμή του iPhone 15 Pro θα μπορούσε να είναι περίπου 1.500 ευρώ, αν ακολουθήσουμε την αύξηση της τιμής που ανακοινώθηκε σήμερα.

Η Apple αναμένεται να ανακοινώσει το iPhone 15 της στις 12 Σεπτεμβρίου κατά τη διάρκεια μιας κεντρικής ομιλίας .


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !