Η Apple κυκλοφορεί σήμερα το Beta 7 (build 215319a) του iOS 17 στο iPhone και το iPadOS 17 στο iPad. Φτάνει μια εβδομάδα μετά την προηγούμενη . Αυτό αφορά αμέσως τους προγραμματιστές.

Δεν υπάρχουν ακόμα πληροφορίες για το τι νέο υπάρχει στην beta 7 του iOS 17. Η προηγούμενη έκδοση είχε την ευκαιρία να αλλάξει τη θέση του κουμπιού για να κλείσει το τηλέφωνο κατά τη διάρκεια μιας κλήσης, βάζοντάς το στο κάτω μέρος στο κέντρο (αντί για κάτω δεξιά με πρώιμο εκδόσεις). Η Apple είχε επίσης τροποποιήσει το "Brightness and Display" για να αλλάξει το εικονίδιο της ταπετσαρίας ώστε να ταιριάζει με αυτό του iOS 17.

Εάν η συσκευή σας έχει ρυθμιστεί να λαμβάνει beta για προγραμματιστές, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Γενικά > Ενημέρωση λογισμικού. Θα μπορείτε να κάνετε λήψη της beta 7 του iOS 17.

Από την πλευρά του tvOS 17 (build 21J5347a) και του watchOS 10 (build 21R5349b), έχουμε επίσης το δικαίωμα στην beta 7. Και για το macOS Sonoma, είναι beta 6 (build 23A5328b). Η διαφορά εξηγείται από το γεγονός ότι το iOS 17, το watchOS 10 και το tvOS 17 έχουν αλλάξει σε εβδομαδιαίο ρυθμό για νέες beta, έναντι μία φορά κάθε 15 ημέρες για το macOS Sonoma. Τα τρία πρώτα λειτουργικά συστήματα θα δουν το φως της δημοσιότητας τον Σεπτέμβριο, έναντι του Οκτωβρίου για το macOS Sonoma. Επομένως, το λειτουργικό σύστημα για Mac έχει ακόμα λίγο χρόνο, γεγονός που καθιστά δυνατή τη συνέχιση των δοκιμών κάθε δύο εβδομάδες.