Η Apple κυκλοφορεί την έκτη δημόσια έκδοση beta (build 21A5326a) του iOS 17 σε iPhone και iPadOS 17 στο iPad. Αυτή φτάνει μια εβδομάδα μετά την προηγούμενη και λίγες ώρες μετά την Beta 8 για  τους προγραμματιστές .

Καμία ιδιαίτερη καινοτομία δεν έχει παρατηρηθεί με τη νέα έκδοση beta του iOS 17. Αυτό είναι φυσιολογικό σε αυτό το στάδιο, η Apple προτιμά να επικεντρωθεί σε διορθώσεις σφαλμάτων και γενικές βελτιώσεις. Η τελική έκδοση θα είναι διαθέσιμη σύντομα, επομένως η Apple τροποποιεί την ενημέρωση.

Πότε θα κυκλοφορήσει η Apple την τελική έκδοση του iOS 17; Δεν υπάρχει ακόμη επίσημη ημερομηνία, αλλά είναι ωστόσο δυνατό να το μαντέψουμε. Πράγματι, ο κατασκευαστής έχει επισημοποιήσει την κεντρική ομιλία για την παρουσίαση του iPhone 15, που θα πραγματοποιηθεί στις 12 Σεπτεμβρίου . Επομένως, μπορούμε να περιμένουμε την υποψήφια έκδοση (η οποία θα αντιστοιχεί στην τελική έκδοση) στις 12 Σεπτεμβρίου για προγραμματιστές και δημόσιους δοκιμαστές. Όσο για τη διαθεσιμότητα για όλους, αυτή θα πρέπει να είναι την επόμενη εβδομάδα.

Εάν η συσκευή σας έχει ρυθμιστεί να λαμβάνει δημόσιες εκδόσεις beta, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Γενικά > Ενημέρωση λογισμικού. Θα μπορείτε να κατεβάσετε την έκτη δημόσια έκδοση beta του iOS 17. Εάν δεν συμβαίνει αυτό και θέλετε να συμμετάσχετε στην περιπέτεια, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Γενικά > Ενημέρωση λογισμικού > Ενημέρωση Beta. Επιλέξτε "iOS 17 Public Beta" (αν δεν εμφανίζεται, μεταβείτε στη διεύθυνση beta.apple.com και συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας Apple). Επιστρέψτε και θα εμφανιστεί η τέταρτη beta. Στη συνέχεια, μπορείτε να ξεκινήσετε τη λήψη.