Keynote iPhone 15: Η Apple επισημοποιεί την παρουσίαση για τις 12 Σεπτεμβρίου

0


Είναι πλέον επίσημο ότι η Apple θα ανακοινώσει το iPhone 15 της κατά τη διάρκεια μιας κεντρικής ομιλίας στις 12 Σεπτεμβρίου. Ο κατασκευαστής έστειλε σήμερα τις προσκλήσεις για το πολυαναμενόμενο ραντεβού του. Η ημερομηνία της 12ης Σεπτεμβρίου είχε ήδη διαρρεύσει  εδώ και καιρό .

Apple Keynote για iPhone 15s στις 12 Σεπτεμβρίου

Η κεντρική ομιλία ονομάζεται Wonderlust και ως εκ τούτου θα πραγματοποιηθεί στις 12 Σεπτεμβρίου στο Steve Jobs Theatre στο Apple Park. Το ραντεβού δίνεται στις 7 μ.μ. (ώρα Γαλλίας). Η κάρτα πρόσκλησης δείχνει το λογότυπο της Apple να εξαφανίζεται σταδιακά σαν άμμος. Ο καθένας θα έχει τη δική του ιδέα για το τι μπορεί να σημαίνει αυτό.

Αυτή η συνάντηση θα είναι μια ευκαιρία να ανακαλύψετε τα iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro και iPhone 15 Pro Max. Όλα τα μοντέλα θα δικαιούνται το Dynamic Island , ενώ δεσμεύτηκε για μοντέλα Pro με το iPhone 14. Άλλα νέα χαρακτηριστικά θα είναι η θύρα USB-C αντί για τη θύρα Lightning και ένα πιο γρήγορο τσιπ 5G από την Qualcomm.

Όπως και πέρυσι, τα μοντέλα που θα δουν κυρίως βελτίωση θα είναι οι παραλλαγές Pro. Τα iPhone 15 Pro και Pro Max θα δικαιούνται κυρίως το νέο τσιπ A17, το οποίο θα είναι πιο ισχυρό και θα επωφελείται από χάραξη 3 nm, που θα μειώσει την κατανάλωση ενέργειας. Επιπλέον, και τα δύο smartphone θα έχουν το δικαίωμα σε ένα κουμπί Action που θα αντικαταστήσει το διακόπτη σίγασης. Αυτό το κουμπί θα εκτελέσει διάφορες εργασίες .

Για το iPhone 15 Pro Max θα γίνει λόγος και για περισκοπικό αισθητήρα. Αυτό θα βελτιώσει το οπτικό ζουμ. Άλλα μοντέλα δεν θα έχουν το δικαίωμα.

Αλλά η βασική ομιλία της Apple για τις 12 Σεπτεμβρίου δεν θα επικεντρωθεί μόνο στο iPhone 15s, αλλά θα υπάρχουν και νέα ρολόγια. Πράγματι, η Apple θα ανακοινώσει τα Apple Watch Series 9 και Apple Watch Ultra 2. Αλλά για μια φορά, περιμένετε μικρές αλλαγές. Αυτό θα ήταν ουσιαστικά μια νέα ώθηση απόδοσης .


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !