Μετά τις φωτογραφίες σε HD, το WhatsApp προσφέρει καλύτερη ποιότητα αποστολής και στα βίντεο

0

Το WhatsApp φροντίζει πλέον τα βίντεο κάτι παραπάνω, προσφέροντας ένα κουμπί HD για τη βελτίωση της ποιότητας κατά την αποστολή. Αυτό ακολουθεί το ίδιο κουμπί και για τις φωτογραφίες πριν από λίγες ημέρες .

Όταν επιλέγετε τις φωτογραφίες ή τα βίντεό σας, θα δείτε ένα κουμπί HD να εμφανίζεται στο επάνω μέρος της οθόνης. Αν πατήσετε πάνω του, έχετε δύο επιλογές την τυπική ποιότητα ή  την ποιότητα HD. Στην περίπτωση των φωτογραφιών, το μέγεθος μπορεί να διαφέρει όπως είδαμε πριν από λίγες μέρες. Για τα βίντεο από την άλλη, θα είναι 720p στην καλύτερη περίπτωση. Είναι λοιπόν κρίμα να μην έχεις 1080p (και ακόμη λιγότερο 4K). Αλλά είναι ακόμα καλύτερο από αυτό που προσφέρθηκε μέχρι τώρα.

Ένα απογοητευτικό στοιχείο είναι ότι δεν είναι δυνατό να ορίσετε την προεπιλεγμένη αποστολή φωτογραφιών ή βίντεο σε HD στο WhatsApp. Πράγματι, πρέπει να πατάτε το κουμπί HD κάθε φορά και μετά να κάνετε την επιλογή σας για να έχετε την καλύτερη ποιότητα. Θα ήταν καλό να έχετε την επιλογή να επιλέξετε την προεπιλεγμένη ρύθμιση, για να δούμε αν θα είναι διαθέσιμη με μελλοντική ενημέρωση της εφαρμογής.

Η καινοτομία αναπτύσσεται σε iOS και Android. Θυμηθείτε να ενημερώσετε την εφαρμογή WhatsApp για να την εκμεταλλευτείτε. Και αν πάλι δεν το βλέπετε, περιμένετε λίγες μέρες για να είναι διαθέσιμο σε όλους.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !