Όπως και το Safari, το Google Chrome θα προσφέρει τη γραμμή URL στο κάτω μέρος του iPhone

0

Η Apple έκανε μια αλλαγή με το Safari στο iOS 15 με τη γραμμή URL που πήγε από πάνω προς τα κάτω. Μπορεί να φαίνεται σαν μια μικρή αλλαγή, αλλά είχε προκαλέσει πολύ θόρυβο την εποχή των beta, με πολλούς χρήστες να επικρίνουν τη νέα διεπαφή. Σήμερα, η Google θέλει να κάνει το ίδιο με τον Chrome.

Όπως σημειώνει ο προγραμματιστής Steve Moser, η Google προσφέρει μια νέα έκδοση beta του Chrome στο TestFlight και μια νέα δυνατότητα σάς επιτρέπει να τοποθετείτε τη γραμμή πλοήγησης στο κάτω μέρος και όχι πλέον στην κορυφή, όπως συμβαίνει αυτή τη στιγμή. Όπως και το Safari, ο χρήστης έχει τον έλεγχο και μπορεί να επιλέξει αυτή τη θέση μεταβαίνοντας στις ρυθμίσεις.

Αυτή η αρχή της τοποθέτησης της γραμμής πλοήγησης στο κάτω μέρος της οθόνης διευκολύνει την πρόσβαση σε αυτήν με το ένα χέρι, καθώς είναι προσβάσιμη με τον αντίχειρα. Μπορεί να είναι λίγο πιο δύσκολο όταν ο πήχης είναι ψηλά, ειδικά για όσους έχουν μεγάλα iPhone, όπως τα μοντέλα Pro Max 6,7 ιντσών.

Για τις πληροφορίες, είναι δυνατό να δοκιμάσετε τη νέα τοποθεσία τώρα χωρίς να έχετε την έκδοση beta του Chrome. Για να το κάνετε αυτό, ανοίξτε το Chrome στο iPhone σας και πληκτρολογήστε chrome://flags/#bottom-omnibox-steady-state στη γραμμή URL. "Το κάτω κύριο πλαίσιο (Σταθερό) θα τονιστεί με κίτρινο χρώμα. Κάντε κλικ στο Προεπιλογή και μετά επιλέξτε Ενεργοποιημένη. Κάντε επανεκκίνηση του προγράμματος περιήγησης και τελειώσατε.

Η Google δεν λέει ακόμη πότε η επιλογή που υπάρχει στις ρυθμίσεις θα είναι διαθέσιμη σε όλους χωρίς να απαιτείται η χειραγώγηση που υποδεικνύεται παραπάνω.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !