iPhone 15: το παρεχόμενο καλώδιο USB-C θα μπορούσε να περιοριστεί σε ταχύτητες USB 2.0

0

Το iPhone 15s θα εγκαταλείψει τη θύρα Lightning για να μεταβεί στην USB-C, αλλά τι γίνεται με τις ταχύτητες μεταφοράς; Είναι μια εύλογη ερώτηση, επειδή μόνο η ύπαρξη της θύρας USB-C δεν σημαίνει ότι η Apple θα προσφέρει τα πιο πρόσφατα πρότυπα.

Απογοητευτικές ταχύτητες για το iPhone 15;

Αν πιστέψουμε μια πληροφορία που αναμεταδίδει η Majin Bu , το καλώδιο USB-C της Apple που θα πρέπει να περιλαμβάνεται στο κουτί του iPhone 15 και θα ικανοποιηθεί με τις ταχύτητες μεταφοράς του USB 2.0. Με άλλα λόγια, θα είναι 480 Mb/s στην καλύτερη περίπτωση, με όσα είναι σήμερα η θύρα Lightning.

Φυσικά, αυτό θα ήταν μια απογοήτευση γιατί δεν θα υπήρχε πρόοδος με την αλλαγή του καλωδίου, ενώ είναι πολύ πιθανό να βελτιωθεί σε αυτό το σημείο. Γιατί να το κάνει αυτό η Apple;

Προηγούμενες φήμες έλεγαν ότι η Apple θα προσφέρει καλές ταχύτητες μεταφοράς, αλλά μόνο με τα iPhone 15 Pro και Pro Max. Θα πρέπει να αναμένεται υποστήριξη Thunderbolt , η οποία θα επέτρεπε να φτάσει τα 40 Gb/s θεωρητικά. Θα είναι όμως εφικτή τέτοια ταχύτητα με το καλώδιο που παρέχει η Apple στο κουτί; Ή θα χρειαστεί να πάω στο ταμείο για να έχω το κατάλληλο καλώδιο;

Από την άλλη πλευρά, οι φήμες έχουν ήδη υποδείξει ότι τα iPhone 15 και 15 Plus θα πρέπει να αρκούνται σε ταχύτητες USB 2.0 ( αυτό συμβαίνει ήδη με το iPad 10 ). Για μια φορά, το καλώδιο που παρέχεται στο κουτί θα ήταν αρκετό.

Η σημερινή διαρροή δείχνει επίσης ότι το καλώδιο USB-C θα είναι 1,60 μέτρα, σε σύγκριση με 1 μέτρο που είναι σήμερα για το καλώδιο Lightning. Θα βρίσκαμε έναν σύνδεσμο 16 ακίδων και ένα πλεγμένο καλώδιο που ανακοινώθηκε ως παχύτερο και πιο ανθεκτικό . Επίσης, δεν θα υπήρχε πιστοποίηση MFi από την Apple.

Θα χρειαστεί να περιμένουμε μέχρι τον Σεπτέμβριο για να έχουμε επίσημες πληροφορίες από την Apple. Η ομάδα θα πρέπει να οργανώσει μια κεντρική ομιλία στις 12 Σεπτεμβρίου για να παρουσιάσει το iPhone 15 της.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !