Το iOS 17 αλλάζει τα κουμπιά κατά τη διάρκεια μιας κλήσης στο iPhone

0


Με το iOS 17, η Apple αποφάσισε να αλλάξει τη διεπαφή του iPhone κατά τη διάρκεια μιας κλήσης. Τα κουμπιά δεν βρίσκονται πλέον στην ίδια θέση, συμπεριλαμβανομένου αυτού που θέλετε να τερματίσετε την κλήση. Η αλλαγή είναι πραγματικότητα από την Beta 1 τον Ιούνιο , αλλά δεν έχει συζητηθεί πολύ γιατί τον τελευταίο καιρό το προσέχουν .

                                                            Διεπαφή στο iOS 16

Με το iOS 16, η διεπαφή κλήσης εμφανίζει κουμπιά στο κέντρο με "Σίγαση", "Πληκτρολόγιο", "Ηχείο", "Νέα κλήση", "FaceTime" και "Επαφές". Στη συνέχεια, υπάρχει το κόκκινο κουμπί για να κλείσετε το τηλέφωνο στο κάτω μέρος της οθόνης.

Αυτό άνοιξε τον δρόμο για το iOS 17 και τις περίφημες αλλαγές. Όλα τα κουμπιά αλλάζουν στο κάτω μέρος της οθόνης, δεν υπάρχει τίποτα στο κέντρο. Βρίσκουμε  το "Speaker", "FaceTime", "Mute the sound", "Add", "Keyboard" και "Hang up". Μπορούμε να δούμε ότι υπήρξαν κάποιες αλλαγές και κυρίως ότι το κουμπί για να κλείσετε βρίσκεται πλέον στο ίδιο επίπεδο με τα άλλα. 

Διασύνδεση στο iOS 17

Ένα άλλο εντυπωσιακό στοιχείο είναι το γεγονός ότι το iOS 16 προσφέρει έξι κουμπιά (εκτός από το κλείσιμο), όπου το iOS 17 έχει πέντε. Αυτή είναι η λειτουργία για να στείλετε ένα μήνυμα που έχει εξαφανιστεί. Που πήγε? Τώρα πρέπει να αγγίξετε το εικονίδιο "i" επάνω δεξιά για να μεταβείτε στην κάρτα της επαφής. Στη συνέχεια, μπορείτε να επιλέξετε το αποκλειστικό εικονίδιο για να στείλετε ένα μήνυμα.

Γιατί όλες αυτές οι αλλαγές; Η Apple δεν δίνει καμία εξήγηση. Είναι λοιπόν δύσκολο να απαντηθεί το ερώτημα. 


 


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !