Το iPad mini έβδομης γενιάς θα πρέπει να δει το φως της δημοσιότητας μέχρι το τέλος του έτους, σύμφωνα με πληροφορίες από το ShrimpApplePro .

Το ShrimpApplePro αναφέρει ότι η Apple θα προσφέρει τουλάχιστον ένα νέο iPad φέτος και πιθανότατα θα είναι το iPad mini 7. Ωστόσο, δεν διευκρινίζει ποια είναι τα τεχνικά χαρακτηριστικά του νέου tablet.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούμε για ένα iPad mini 7 για το 2023. Νωρίτερα φέτος, το Bloomberg ανέφερε ότι ένα νέο tablet με καλύτερη απόδοση, αλλά χωρίς καμία άλλη καινοτομία, θα μπορούσε κάλλιστα να δει την ημέρα στο δεύτερο εξάμηνο. Από την πλευρά του, ο αναλυτής Ming-Chi Kuo διαφωνεί και πιστεύει ότι η παραγωγή της συσκευής θα ξεκινήσει στις αρχές του 2024.

Το τρέχον iPad mini διαθέτει το τσιπ A15, το ίδιο που υπάρχει στα iPhone 14 και iPhone 14 Plus. Τον επόμενο μήνα, τα iPhone 15 και 15 Plus θα λάβουν το τσιπ A16 και τα iPhone 15 Pro και Pro Max θα λάβουν το τσιπ A17. Τι μπορούμε να περιμένουμε από το iPad mini 7; Η Apple πιθανότατα θα κλίνει προς το A16 έναντι του A17. Θα ήταν πράγματι έκπληξη εάν η εταιρεία έβαζε το τελευταίο της τσιπ σε αυτό το μοντέλο iPad.