SkyNet Ultra Ένα Jailbreak εργαλείο για το iOS 12 μέχρι το iOS 16.6

0


Η πλειονότητα των εργαλείων παράκαμψης του iCloud προσφέρει μια προσέγγιση jailbreak, εκμεταλλευόμενη το iOS για να ενεργοποιήσει ελευθερία την συσκευής. Το SkελyNet Ultra Jailbreak βρίσκεται ανάμεσα σε αυτά τα εργαλεία, το οποίο ενσωματώνεται απρόσκοπτα με το λογισμικό SkyNet Activation για χρήστες Windows.

Αυτό το ευέλικτο εργαλείο είναι έμπειρο στο jailbreaking συσκευών A5 έως A11, που εκτείνονται από το iOS 12 έως το iOS 16 και ακόμη και επεκτείνοντας τη συμβατότητά του στο iOS 17. Το SkyNet Ultra Jailbreak κυκλοφορεί δωρεάν.  

Κατεβάστε το SkyNet Ultra Jailbreak για Windows 10 και Windows 11: 

SkyNet Ultra Jailbreak V1.3

SkyNet Ultra Jailbreak  V1,5

Τι είναι το SkyNet Ultra Jailbreak; 

Το SkyNet Ultra Jailbreak είναι μια έκδοση του checkra1n για υπολογιστή με Windows για την εκμετάλλευση των iPhone SE, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus και iPhone X. Χρησιμοποιεί την εκμετάλλευση checkm8 για να κάνει jailbreak συσκευές που υποστηρίζονται απαιτείται για τη σύνδεση της συσκευής σε υπολογιστή. Μόλις γίνει jailbreak, μπορείτε να παρακάμψετε το iCloud στο iOS 12 – iOS 16.6 χρησιμοποιώντας το SkyNetTool Activator.

Αυτό το jailbreak χρησιμεύει ως η βασική κινητήρια δύναμη πίσω από όλα τα εργαλεία παράκαμψης SkyNet iCloud, επιτρέποντας την απρόσκοπτη ενεργοποίηση του iPhone ή του iPad σας, με υποστήριξη σήματος. Όλα τα καινοτόμα εργαλεία που εισάγει το SkyNet είναι εύκολα προσβάσιμα χωρίς κανένα κόστος. Το SkyNet Ultra Jailbreak προχωρά ένα βήμα παραπέρα, παρέχοντας ολοκληρωμένη πρόσβαση ανάγνωσης και εγγραφής σε iOS iDevices, δίνοντας τη δυνατότητα στους χρήστες να περνούν αβίαστα πέρα ​​από την οθόνη ενεργοποίησης iCloud Hello Screen.

Επειδή το SkyNet Ultra Jailbreak χρησιμοποιεί το exploit checkm8 , δεν θα υποστηρίξει ποτέ νεότερες συσκευές που κυκλοφορούν μεταξύ του iPhone XR και του iPhone 14 Pro Max. Το Checkm8 είναι ένα bootrom exploit με αναγνωριστικό CVE του CVE-2019-8900 που χρησιμοποιείται για την εκτέλεση ανυπόγραφου κώδικα σε iOS, iPadOS, tvOS, watchOS, με επεξεργαστές μεταξύ A5 και A11. Τα SoC A12 έως A16 δεν είναι συμβατά.

Στιγμιότυπο οθόνης SkyNet Ultra Jailbreak.

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, το SkyNet Ultra Jailbreak έχει αναπτυχθεί για άλλα εργαλεία SkyNet, πράγμα που σημαίνει ότι δεν προσφέρει υποστήριξη προσαρμογής κ.λπ. Αντίθετα, παρέχει πρόσβαση στη συσκευή που επιτρέπει την αφαίρεση του Hello Screen και την παράκαμψη της οθόνης κλειδώματος ενεργοποίησης του iCloud. Το ίδιο το jailbreak προσφέρει μια οικεία διεπαφή γνωστή από το checkra1n. Για να κάνετε jailbreak, απαιτείται η είσοδος σε λειτουργία DFU.

Για συσκευές A11 με iOS 16, πρέπει να λάβετε υπόψη μια πρόσθετη απαίτηση. Εάν έχετε ορίσει προηγουμένως κωδικό πρόσβασης στη συσκευή σας, πρέπει να διαγράψετε όλο το περιεχόμενο και τις ρυθμίσεις πριν προχωρήσετε στο jailbreak. Αυτό το βήμα διασφαλίζει μια ομαλή διαδικασία jailbreaking σε συσκευές A11.

Σημείωση: Αυτό είναι ένα jailbreak που δημιουργήθηκε μόνο για να παρακάμψει την οθόνη ενεργοποίησης του iCloud στο iOS 12 – iOS 16. Δεν έχουν εγκατασταθεί τροποποιήσεις ή διαχειριστής πακέτων στη συσκευή που έχει εκτελεστεί .

Η πιο πρόσφατη έκδοση του SkyNet Ultra Jailbreak φέρνει υποστήριξη για τα Windows 11. Επιπλέον, διορθώνει ορισμένα σφάλματα και προσθέτει υποστήριξη για πολλά iPad, όπως το iPad Mini 2-4 (WiFi + Cellular), το iPad Air 2 (WiFi + Cellular), το iPad Pro 9.7" (Wi-Fi + Cellular), iPad Pro 12.9" (Wi-Fi + Cellular), iPad 9.7" 5ης γενιάς (Wi-Fi + Cellular) iPad 10.2" 7ης γενιάς (Wi-Fi + Cellular), iPad Pro 12,9" (Wi-Fi + Cellular), iPad Pro 10,5" (Wi-Fi + Cellular) και iPad 9,7" 6ης γενιάς (Wi-Fi + Cellular).

Στιγμιότυπο οθόνης επιλογών εργαλείου SkyNet Ultra Jailbreak.

Ενώ το iRa1n ξεχωρίζει ως ευρέως αναγνωρισμένη επιλογή, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι καλύπτει αποκλειστικά το iOS 12 – iOS 14. Ωστόσο, για μια πιο περιεκτική επιλογή, συνιστάται ιδιαίτερα η στροφή στο WinRa1n, καθώς επεκτείνει τη συμβατότητά του σε εκδόσεις iOS που εκτείνονται από 12 έως 16.

Το SkyNet Ultra Jailbreak Tool σας φέρνει το SkyNet, ο προγραμματιστής πίσω από εργαλεία όπως το SkyNetTool MDM Bypass, SkyNet Ramdisk, SkyNet Activator και SkyNet Hello Activator No Jailbreak. Δεν αξίζει τίποτα που το SkyNet Ramdisk υποστηρίζει σήμα SIM μετά από jailbreak.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το SkyNet Ultra Jailbreak

Η χρήση του SkyNet Ultra Jailbreak Tool σε υπολογιστή με Windows απαιτεί βασική κατανόηση της λειτουργίας της εφαρμογής. Ένα κρίσιμο αρχικό βήμα περιλαμβάνει την απενεργοποίηση της επιβολής της υπογραφής του προγράμματος οδήγησης για να διευκολυνθεί μια επιτυχημένη διαδικασία εκκίνησης. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε, καθώς θα σας καθοδηγήσω σε μια σειρά βημάτων για την απρόσκοπτη εκτέλεση του jailbreak στα Windows.

Για να κάνετε jailbreak τη συσκευή σας χρησιμοποιώντας το SkyNet Ultra Jailbreak, ακολουθήστε αυτά τα βήματα:

  1. Κατεβάστε το SkyNet Ultra Jailbreak από τους συνδέσμους στο επάνω μέρος αυτής της σελίδας.
  2. Εξαγάγετε το ληφθέν αρχείο Skynet Ultra v1.3.zip στο Desktop.
  3. Ανοίξτε τον νέο φάκελο και εκκινήστε το Skynet Ultra.exe.
  4. Συνδέστε το iPhone ή το iPad σας στον υπολογιστή μέσω καλωδίου USB.
  5. Το SkyNet Ultra Jailbreak θα πρέπει να εντοπίσει το iDevice σας.
  6. Κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη από το SkyNet Ultra Jailbreak.
  7. Αντιγράψτε το ECID και καταχωρίστε το στο SkyNet:
    https://pro-bangla.com/register-ecid.php
  8. Εισαγάγετε το iPhone σας σε λειτουργία DFU .
  9. Συνεχίστε με τη διαδικασία jailbreak με οδηγίες στην οθόνη.

Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !