Πώς να επαναφέρετε το παλιό εικονίδιο και όνομα της εφαρμογής του Twitter στο iOS

0


Εάν δεν ζείτε εκτός δικτύου τις τελευταίες εβδομάδες, ίσως γνωρίζετε ότι πρόσφατα η γιγάντια εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης, το Twitter, άλλαξε το όνομά της και τώρα ονομάζεται "X". Το παλιό γνώριμο εικονίδιο του πουλιού δεν υπάρχει πια. Αντίθετα, ο Έλον Μασκ το άλλαξε σε αυτό που φαίνεται να είναι σύμβολο μαθηματικού αλφαβήτου UNICODE, το 𝕏.

Αν αφήσουμε κατά μέρος πόσο τρελό είναι αυτό το rebranding, λαμβάνοντας υπόψη ότι το Twitter έχει δεκαετίες διαδικτυακής παρουσίας και το πουλί είναι τυπωμένο σε δισεκατομμύρια προϊόντα, αφίσες κ.λπ., η αλλαγή επωνυμίας σημαίνει επίσης ότι ολόκληρη η γλώσσα του Twitter δεν υπάρχει πια.

Ο Έλον Μασκ άλλαξε τα Tweets / Tweet σε Posts / Post. Τα retweets είναι πλέον Reposts, το Twitter Blue είναι πλέον X Blue και ούτω καθεξής. Λοιπόν, τουλάχιστον απέρριψε την αρχική του ιδέα να ονομάσει τις αναρτήσεις "Xeets".

Πώς να επαναφέρετε το παλιό εικονίδιο και όνομα Twitter στο iOS

Ευτυχώς, εάν είστε χρήστης στο iOS, μπορείτε εύκολα να αλλάξετε το εικονίδιο της εφαρμογής X / Twitter στην παλιά του δόξα με μερικά απλά βήματα.

Ακολουθήστε και θα έχετε το παλιό εικονίδιο Twitter στην αρχική σας οθόνη σε χρόνο μηδέν.

Βήμα 1: Ανοίξτε την εφαρμογή Συντομεύσεις στο iOS

Θα πρέπει να μπορείτε να το βρείτε αρκετά εύκολα, αλλά αν δεν μπορείτε να το βρείτε, σύρετε προς τα κάτω στην οθόνη σας για να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία αναζήτησης iOS και πληκτρολογήστε "Συντομεύσεις".

Αν πάλι δεν μπορείτε να το βρείτε, μπορεί να το έχετε αφαιρέσει κάποια στιγμή. Για να το επαναφέρετε, απλώς ανοίξτε το App Store και αναζητήστε την εφαρμογή Συντομεύσεις.

Ακολουθεί ένας σύνδεσμος για την εφαρμογή Συντομεύσεις στο App Store των ΗΠΑ (Δωρεάν) .

Βήμα 2: Δημιουργήστε μια νέα συντόμευση

Μόλις ανοίξει η εφαρμογή Συντομεύσεις, στην κύρια οθόνη της εφαρμογής, πατήστε το μεγάλο μπλε κουμπί + στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης σας.

Τώρα πατήστε το μπλε κουμπί +Προσθήκη ενέργειας . Θα πρέπει να υπάρχουν πολλές διαθέσιμες προτάσεις, αλλά χρειάζεστε την πρόταση ενέργειας Open App.

Βήμα 3: Προσαρμόστε τη νέα συντόμευση

Στο παράθυρο που εμφανίζεται για τη δημιουργία μιας συντόμευσης ενέργειας Open App, θα πρέπει να καθορίσετε ποια εφαρμογή θα ανοίξει. Πατήστε τη λέξη "Εφαρμογή" δίπλα στην ενέργεια Άνοιγμα και επιλέξτε την εφαρμογή X / Twitter από τη λίστα.

Τώρα πατήστε το μικρό εικονίδιο με το βέλος προς τα κάτω δίπλα στην ετικέτα Open App στο επάνω μέρος της οθόνης και επιλέξτε Προσθήκη στην αρχική οθόνη .

Βήμα 4: Προσθέστε το παλιό όνομα και λογότυπο Twitter

Ελαχιστοποιήστε την εφαρμογή Συντομεύσεις και μεταβείτε στο Safari. Αναζητήστε τις Εικόνες Google για το παλιό εικονίδιο Twitter και αποθηκεύστε το στη συλλογή φωτογραφιών σας και, στη συνέχεια, επιστρέψτε στην εφαρμογή Συντομεύσεις.

Στο παράθυρο Προσθήκη στην αρχική οθόνη, πατήστε το μωβ εικονίδιο συντομεύσεων για να επιλέξετε το παλιό εικονίδιο Twitter από τη συλλογή σας.

Πατήστε στο όνομα Open App και πληκτρολογήστε "Twitter".

Τώρα πατήστε το μπλε κουμπί Προσθήκη στην επάνω δεξιά γωνία. Θα πρέπει τώρα να έχετε πίσω το παλιό εικονίδιο Twitter και το όνομα. Μη διστάσετε να αποκρύψετε την πραγματική εφαρμογή X σε έναν φάκελο κάπου.

Κάθε φορά που πατάτε τη συντόμευση, θα ανοίξει η εφαρμογή αμέσως χωρίς καθυστέρηση.

Αυτό είναι όλο!

Αυτή η αλλαγή θα συνεχιστεί ακόμα και αν ενημερώσετε την εφαρμογή twitter / X. Στην πραγματικότητα, θα συνεχιστεί ακόμα και αν ενημερώσετε την έκδοση iOS.

Τελικές σκέψεις

Όπως μπορείτε να δείτε, παρόλο που οι αποφάσεις αλλαγής επωνυμίας του Elon Musk μπορεί να έχουν εξαλείψει σχεδόν 2 δεκαετίες εικόνας και αναγνωρισιμότητας της επωνυμίας, μπορούμε ακόμα να ανακτήσουμε το αξιαγάπητο πουλί μας με λίγα μόνο βήματα.

Να θυμάστε ότι αυτός ο οδηγός λειτουργεί σε ΟΛΕΣ τις συσκευές iOS που έχουν εγκατεστημένη την εφαρμογή Συντομεύσεις και δεν απαιτεί jailbreak ή τροποποιήσεις λογισμικού στο σύστημα. Να το χαίρεσαι και να ζήσει το πουλί!😜



Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !