Τα iPhone 15 Pro και Pro Max θα έχουν το δικαίωμα σε πολύ λεπτά περιγράμματα 1,5 mm . Συγκριτικά, αυτά του iPhone 14 Pro που είναι 2,2 χλστ. Σήμερα, οι εικόνες σάς επιτρέπουν να πάρετε μια ιδέα.

Το 9to5Mac λέει ότι βασίστηκε σε αρχεία CAD, συγκεκριμένα που χρησιμοποιούνται σε εργοστάσια και ειδικά μεταξύ κατασκευαστών αξεσουάρ, για να πάρει τις σωστές μετρήσεις. Η Apple θα μπορεί να προσφέρει πολύ λεπτές άκρες 1,5 mm χάρη στην τεχνολογία χαμηλής έγχυσης υπερκαλουπώματος (LIPO). Χρησιμοποιείται ήδη στο Apple Watch (από τη Σειρά 7) και θα δει το φως της δημοσιότητας και με μελλοντικά iPad, και πάλι για μείωση των ορίων. 

Όπως μπορούμε να δούμε από τα renders, η ακίνητη περιουσία της οθόνης είναι λίγο μεγαλύτερη με το iPhone 15 Pro. Αλλά τίποτα δεν θα αλλάξει για το Dynamic Island, οι διαστάσεις θα είναι (κανονικά) ίδιες για αυτό που αντικαθιστά την εγκοπή από το iPhone 14 Pro.

Η παρακάτω απόδοση συγκρίνει τα iPhone 15 Pro, 14 Pro, 12 Pro και 11 Pro. Και όπως μπορούμε να δούμε, υπήρξε πρόοδος όλα αυτά τα χρόνια. 

Η Apple θα ανακοινώσει τα iPhone 15, 15 Plus, 15 Pro και 15 Pro Max τον επόμενο μήνα. Σύμφωνα με πρόσφατη διαρροή, η κεντρική ομιλία θα πραγματοποιηθεί στις 13 Σεπτεμβρίου . Αλλά η Apple δεν έχει επιβεβαιώσει τίποτα ακόμα. Θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τα τέλη Αυγούστου ή τις αρχές Σεπτεμβρίου για να έχουμε την επίσημη ημερομηνία.