Μια άλλη επιβεβαίωση είναι η ημερομηνία κυκλοφορίας του iPhone 15 η 22 Σεπτεμβρίου. Ταιριάζει με τα προηγούμενα χρόνια όπου η Apple κάνει την κεντρική της ομιλία την Τρίτη ή την Τετάρτη, ανοίγει τις προπαραγγελίες την Παρασκευή της ίδιας εβδομάδας και κυκλοφορεί τα νέα τηλέφωνα μια εβδομάδα αργότερα. Η ιστορία θα επαναληφθεί και φέτος.

Όσον αφορά την επιλογή της Τρίτης ή της Τετάρτης για την κεντρική ομιλία, εξαρτάται γενικά από την Εργατική Ημέρα στις Ηνωμένες Πολιτείες, δηλαδή το αντίστοιχο της Εργατικής Ημέρας εδώ. Εάν η Ημέρα της Εργασίας (η οποία πραγματοποιείται Δευτέρα κάθε φορά) πέφτει την ίδια εβδομάδα με την κεντρική ομιλία, η Apple επιλέγει να πραγματοποιήσει το συνέδριό της την Τετάρτη για να επιτρέψει στους δημοσιογράφους να ταξιδέψουν την προηγούμενη μέρα χωρίς να παρεμβαίνουν στις διακοπές.

Φέτος, η Εργατική Πρωτομαγιά θα είναι στις 4 Σεπτεμβρίου. Επομένως, δεν είναι η ίδια εβδομάδα με την κεντρική ομιλία, που προτείνει μια πιθανή διάσκεψη της Apple την Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου. Αλλά δεν αποκλείεται η Apple να επιλέξει μια εκδήλωση την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου για τον ένα ή τον άλλο λόγο.

Με βάση τα προηγούμενα χρόνια, η Apple θα στείλει προσκλήσεις για το iPhone 15 στα τέλη Αυγούστου ή στις αρχές Σεπτεμβρίου.