Σήμερα, η Apple έστειλε τα iPhone 15, 15 Plus, 15 Pro και 15 Pro Max για τους Ευρωπαίους πελάτες. Η παράδοση θα γίνει αύριο 22 Σεπτεμβρίου.

Εάν κάνατε μια παραγγελία από το Apple Online Store, θα έχετε λάβει συνήθως ένα email από την Apple που θα σας ενημερώνει ότι το iPhone 15 σας έχει αποσταλεί. Διαφορετικά, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στην περιοχή παραγγελιών από τον λογαριασμό σας στο Apple Store και να ελέγξετε εάν το τηλέφωνο έχει αποσταλεί. Θα δικαιούστε να δείτε έναν αριθμό παρακολούθησης. Αυτή είναι μια ασφαλισμένη παράδοση από την UPS. Ωστόσο, η διαχείριση της παράδοσης των πελατών μπορεί να γίνεται και από άλλο πάροχο υπηρεσιών, όπως η DHL.

Υπενθυμίζουμε ότι οι Αμερικανοί πελάτες έχουν πρόσβαση στον αριθμό παρακολούθησης από το περασμένο Σαββατοκύριακο . Αυτό συμβαίνει επειδή η παρακολούθηση στο σπίτι πραγματοποιείται απευθείας από την αποστολή από εργοστάσια στην Κίνα. Για εμάς τους Ευρωπαίους, η παρακολούθηση ξεκινά μόνο όταν η Apple αποστέλλει την παραγγελία από τις ευρωπαϊκές της αποθήκες. Δεν έχουμε πληροφορίες για το ταξίδι από τα εργοστάσια στην Κίνα στις ευρωπαϊκές αποθήκες. Εδώ, τα iPhone 15 αποστέλλονται από την Ολλανδία.

Δεν έχετε αγοράσει ακόμα iPhone 15; Μπορείτε να μεταβείτε μέσω της Apple ή των παρακάτω μεταπωλητών:

Amazon:

Από την πλευρά του Fnac:

Στο Darty:

Από την πλευρά του Boulanger:

Στο Cdiscount:

Για τη Rue du Commerce:

Εάν προτιμάτε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους τελεστές: