Από προεπιλογή, το iPhone 15s τρέχει iOS 17.0. Η Apple πρόσφερε χθες το iOS 17.0.1 για όλα τα τηλέφωνα, εκτός από το iPhone 15 που δικαιούται iOS 17.0.2 . Αυτή είναι η έκδοση που πρέπει να εγκατασταθεί, διορθώνει ένα σφάλμα μεταφοράς που μπλοκάρει τη συσκευή και εμφανίζει το λογότυπο της Apple σε μαύρο φόντο.

Το iPhone 15 σας θα πρέπει κανονικά να σας προσφέρει την επιλογή να εγκαταστήσετε την ενημέρωση κατά την εγκατάσταση, αφού διαμορφώσετε το δίκτυο Wi-Fi. Εάν δεν σας προσφέρεται η επιλογή και το iPhone σας έχει ήδη διαμορφωθεί, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Γενικά > Ενημέρωση λογισμικού σε εγκαταστήστε το.

Τι να κάνετε εάν το iPhone 15 σας έχει κολλήσει με το λογότυπο της Apple; Έχουμε ήδη προτείνει μια λύση σε αυτό το ειδικό άρθρο . Πρέπει να βάλετε το τηλέφωνό σας σε λειτουργία DFU και στη συνέχεια να πραγματοποιήσετε επαναφορά. Για να το κάνετε αυτό, συνδέστε το iPhone σας σε υπολογιστή ή Mac. Στη συνέχεια, πατήστε τα δύο κουμπιά έντασης ήχου και το κουμπί στη δεξιά άκρη του τηλεφώνου. Κρατήστε το πατημένο μέχρι να επανεκκινηθεί το iPhone και να εμφανίσει το λογότυπο ενός υπολογιστή με καλώδιο.

Τώρα έρχεται το στάδιο της αποκατάστασης. Εάν έχετε Mac, ανοίξτε το Finder. Θα πρέπει να εμφανιστεί ένα αναδυόμενο παράθυρο με τα κουμπιά "Ενημέρωση" και "Επαναφορά". Επιλέξτε «Επαναφορά». Εάν έχετε υπολογιστή με Windows, η διαδικασία είναι η ίδια, αλλά συμβαίνει με το iTunes και όχι με το Finder.