Η Apple έχει εφαρμόσει μια νέα ασφάλεια στο κουτί του iPhone 15 που διασφαλίζει ότι είναι όντως αυθεντικό προϊόν και όχι ένας κλώνος.
Ο νέος μηχανισμός ασφαλείας βασίζεται σε υπεριώδη ακτινοβολία για να αποδείξει την αυθεντικότητα της συσκευής και να βοηθήσει τους χρήστες να αποφύγουν την απάτη όταν αγοράζουν ένα iPhone. 

Όπως φαίνεται στις παραπάνω εικόνες και στο παρακάτω βίντεο, τα στοιχεία εμφανίζονται όταν η υπεριώδης ακτινοβολία στοχεύει σε ορισμένα σημεία του κουτιού.

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η Apple δεν έχει αναφέρει τίποτα σχετικά με αυτό, επειδή θα διευκόλυνε τους απατεώνες να αναπαράγουν αυτά τα χαρακτηριστικά ασφαλείας κάτι που είναι πιθανό να συμβεί τελικά, ωστόσο. Αν αγοράσετε ένα iPhone από κάποιον ή από ένα κατάστημα που δεν γνωρίζετε, μπορείτε να ελέγξετε αν είναι μια νέα, γνήσια συσκευή... αν έχετε πάνω σας μια λυχνία UV.

Τα iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro και iPhone 15 Pro Max είναι διαθέσιμα για αγορά σήμερα. Αυτό ακολουθεί την παρουσίασή τους στις 12 Σεπτεμβρίου κατά τη διάρκεια μιας κεντρικής ομιλίας και το άνοιγμα των προπαραγγελιών πριν από μια εβδομάδα . Το iPhone 15 ξεκινά από 969 ευρώ, το iPhone 15 Plus από 1.119 ευρώ, το iPhone 15 Pro από 1.229 ευρώ και το iPhone 15 Pro Max από 1.479 ευρώ.