Crash test: το iPhone 15 Pro αντέχει λιγότερο από το iPhone 14 Pro

0


Το iPhone 15 Pro δικαιούται ένα νέο περίβλημα που είναι κατασκευασμένο από τιτάνιο, αλλά είναι πιο ανθεκτική από το ατσάλινο iPhone 14 Pro; Ένα βίντεο δοκιμών σύγκρουσης δείχνει ότι το νέο τηλέφωνο είναι χειρότερο από το παλιό.

Ο YouTuber Sam Kohl πήγε στην Αυστραλία για να αγοράσει ένα iPhone 15 Pro για να κάνει το stress test σε σύγκριση με το iPhone 14 Pro. Η πρώτη δοκιμή περιλαμβάνει την πτώση του τηλεφώνου από το ύψος της μέσης. Το αποτέλεσμα είναι παρόμοιο εδώ με μικρό αντίκτυπο και στα δύο τηλέφωνα, αλλά το iPhone 15 Pro φαίνεται να βγαίνει λίγο καλύτερο.

Το δεύτερο παρόμοιο τεστ, αλλά με πτώση στο ύψος του στήθους. Και πάλι, και τα δύο τηλέφωνα είχαν καλή απόδοση χωρίς καμία αξιοσημείωτη ζημιά. Για την τρίτη δοκιμή, η πτώση είναι στο επίπεδο του προσώπου (ο Sam είναι περίπου 1m80). Εξακολουθεί να είναι θετικό και για τα δύο iPhone, με κάποιες μικρές επιπτώσεις στα άκρα.

Ακολουθεί ένα τεστ πτώσης για να δούμε αν η πλάτη πάει καλά. Είναι εντάξει για την πτώση από τη μέση, αλλά έχει αρχίσει να γίνεται κακό για το iPhone 15 Pro για την πτώση από το ύψος του στήθους. Η πάνω δεξιά γωνία είναι ραγισμένη. Αργότερα, η πλάτη είναι εντελώς ραγισμένη ενώ το iPhone 14 Pro αντιστέκεται.

Στη συνέχεια, οι αισθητήρες φωτογραφίας του iPhone 15 Pro αρχίζουν να σπάνε ενώ αυτοί του iPhone 14 Pro αντιστέκονται. Όσον αφορά τη δοκιμή πτώσης πριν η οθόνη κοιτάξει προς το έδαφος, το iPhone 15 Pro είναι το μοντέλο που σπάει πρώτο στη γωνία.

Στη συνέχεια πραγματοποιούνται άλλες πιο ακραίες δοκιμές και το iPhone 15 Pro αντέχει πολύ λιγότερο από το iPhone 14 Pro κατά την άφιξη.

Προφανώς, πολλές από τις δοκιμές εδώ είναι υπερβολικές. Αλλά η ιδέα είναι να δείξουμε ότι μετά από αρκετές πτώσεις, το iPhone 14 Pro αντέχει καλύτερα από το iPhone 15 Pro.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !