Αυτή η λειτουργία έπρεπε να επιτρέπει στους χρήστες iPhone να αγοράζουν και να πουλούν μετοχές απευθείας από το iPhone τους εύκολα. Ένα από τα χαρακτηριστικά που παρουσίασαν τα στελέχη ήταν η δυνατότητα επένδυσης σε μετοχές της Apple χρησιμοποιώντας χρήματα από τον λογαριασμό. Αυτό το σύστημα θα είχε ενισχύσει τη συνεργασία μεταξύ της Apple και της Goldman Sachs, η οποία περιλαμβάνει πλέον την Apple Card, την Apple Pay Later και την υπηρεσία Daily Cash Savings.

Η Apple και η Goldman Sachs άρχισαν να εργάζονται για αγοραπωλησίες iPhone-to-iPhone το 2020. Ο στόχος ήταν να λανσάρουν τη λειτουργία το 2022. Όταν οι αγορές σημείωσαν σκληρές αλλαγές πέρυσι, ο κατασκευαστής και η τράπεζα έθεσαν το έργο σε αναμονή από φόβο αντιδράσεων αν οι χρήστες έχασαν χρήματα στο χρηματιστήριο και επικέντρωναν ξανά την προσοχή τους σε έναν λογαριασμό ταμιευτηρίου υψηλού επιτοκίου για τους χρήστες της Apple Card.

Θα δούμε το σύστημα στο μέλλον με μια ενημέρωση του iOS; Ίσως γνωρίζοντας ότι η υποδομή είναι ήδη έτοιμη, είναι απλώς θέμα ενεργοποίησής της. Ωστόσο, δεν υπάρχουν ενδείξεις που να υποδηλώνουν ότι η Apple σχεδιάζει να προσφέρει τη δυνατότητα στο εγγύς μέλλον.