"Αυτή η ενημέρωση περιέχει βελτιώσεις ασφαλείας και προσθέτει υποστήριξη για νέες συσκευές ", αναφέρει απλά η Apple στις σημειώσεις της. Υποψιαζόμαστε ότι οι νέες συσκευές είναι τα iPhone 15, iPhone 15 Plus , iPhone 15 Pro και iPhone 15 Pro Max , γνωρίζοντας ότι είναι επίσημες από χθες.

Έτσι, όποιος αγοράσει ένα iPhone 15 θα μπορεί να το συνδέσει στον υπολογιστή του και να το συγχρονίσει, είτε πρόκειται να μεταφέρει δεδομένα, είτε να δημιουργήσει αντίγραφο ασφαλείας και πολλά άλλα.

Το iTunes ισχύει μόνο για χρήστες Windows. Πράγματι, η Apple έβαλε τέλος στο εργαλείο της στο Mac για να το χωρίσει σε τρεις εφαρμογές: Μουσική (Apple Music), TV και Podcasts. Ετοιμάζουν επίσης την άφιξή τους στα Windows, αυτή τη στιγμή έχουμε το δικαίωμα σε beta . Αλλά η Apple δεν λέει ακόμα πότε θα είναι διαθέσιμη σε σταθερή έκδοση για όλους.

Το iTunes 12.12.10 είναι τώρα διαθέσιμο για λήψη από το Microsoft Store . Εάν το εγκαταστήσατε από την τοποθεσία της Apple, μπορείτε να ανοίξετε το εργαλείο Apple Software Update στον υπολογιστή σας ώστε να πραγματοποιήσει λήψη της νέας ενημέρωσης.